Или уште полошо нека им станат познати инцијалите при некоја "голема"Левица е единствената партија која ветува легализирање на марихуаната за рекреативна употреба.
Тие што пафкаат, ако не гласаат за нив, да бог да параноја ве пукне на следен фиш.
Не не, да се "падне" за трева ни на душман не би му го посакал.Или уште полошо нека им станат познати инцијалите при некоја "голема"
акција на МВР каде што се уапсени "дилери".
Шега беше ама на некој начин така е.Не знам и некогаш дали имало ваква партија која нудела волку добри програми во секој дел од секојдневието па дури и за оваа работа.Народот гласа за улици кои никогаш не се направиле а и да се направат, при првиот посериозен дожд се уништени а многу суштински работи од секојдневниот живот никого не го интересираат.Не не, да се "падне" за трева ни на душман не би му го посакал.
#легализирај
Алтернатива?Добра оваа утопија што ја нудат Левица, јас би ги гласал, штета што е само борба за влез во Собрание.
Мислам дека (Демократска) Алтернатива не постои. Можеби ја има во некоја од коалициите, како самостоен субјект ја нема.Алтернатива?
Така е, треба да ги гласаме СДС и ДПНЕ пошто они се борат само за тендери, собранието веќе го владеатДобра оваа утопија што ја нудат Левица, јас би ги гласал, штета што е само борба за влез во Собрание.
Незнам шо се фатија сите за Гоце ,има слика таткому кај шо носел фереџе турско ,дека носел кече можи ставил некогаш,па и ние сите носиме безбол капи американски и сл .Гоце Делчев ги обединувал луѓето точно, овој ги разединува до толку што за 10-15 генерации од сега македонските и албанските бебиња кога ќе пораснат ќе треба да зборуваат англиски за да се разбираат а живеат во иста земја.
Da?Добра оваа утопија што ја нудат Левица, јас би ги гласал, штета што е само борба за влез во Собрание.
Tatko mu moze da nosel FES, a feredze, eventualno ako imal problem so seksualnata opredelenost.Незнам шо се фатија сите за Гоце ,има слика таткому кај шо носел фереџе турско ,дека носел кече можи ставил некогаш,па и ние сите носиме безбол капи американски и сл .
Да, клетвите функционираат, ова е научно докажан факт.Татко му на Никола Димитров викаше да му се исуши раката на тој што ќе стави потпис за промена на името....јас викам да му се исуши раката на тој што ќе му даде уште еден мандат на Никола Димитров.
Иначе таткова клетва е најзаебана викаат, до 10 колено терала....за џабе праќа деца по универзитети во Холандија.....