Eve go daljinskiotFala sekoj koj mu treba da si nabavi*inaku kolku sto vidov ima jonizator ima vgraden wi-fi,ima inrezerva filteri....pa ponatamu ke spodelime sto/kako
Nee reklama btw.,dodeka se mislev sto/kako 2 isti se prodadoa....
Ima li I FEEL Funkcija ?Eve go daljinskiot
Lepi jas ja imam istata soba za detevo moe na jugozapad e vo zgrada panelkava sto ja imam e 2 kw 10 min raboti potoa 20 min odmara i se taka vo krug i sakas da mi kazes deka 12 klima ne e overkill za taa kvadratura ako e vo kuka da ama vo stan e premnogu ne i feel sto skas pusti pak ke se gase. Duri mislam deka i 9ka e jaka za tamu. Ne e vazen brendot samo neka e 9ka ne gi zezajte lugetoNema da raboti on-off ako e pustena na prva fan brzina i vklucen I FEEL
Ima ....i ifeel i x fan i ES , 8° itn.....za parite kako sto gledam ima se*Ima li I FEEL Funkcija ?
Prasav deka na dalecinskoto nema dugme za I Feel zatoa prasavIma ....i ifeel i x fan i ES , 8° itn.....za parite kako sto gledam ima se*
Gree ne stedi koga pravi napraveno e ....koj saka neka kemka tuka....eve edna fotka pa koj razbra razbra*Prasav deka na dalecinskoto nema dugme za I Feel zatoa prasav
Inaku momentalno inverter klimata NEO e Bes Buy za Cena Vs Kvalitet
za Gree i NEO
Pravat pravat druze i cenata im e top....i kvalitetotBravo za Gree sto ima odlicni inverter klimi bez greaci na kompresor i kondez
OdlicnaPravat pravat druze i cenata im e top....i kvalitetot
Vnatresnata e mnogu ubava ima nekoja nezno sino/plava lajsna od gorna strana lici kako led lenta.....
Лепи, доста бе свршуваш на слики.Odlicna
Sliknija vnatresnata edinica
Odlicna
Sliknija vnatresnata edinica
Fala cicko Zmigooo..!ke broime DF,so si sezasekiral ti za mene/nas uste sega na +35°za df. Aj vozi tamu ako imas nesto da kazes na mesto da spodelis pisi a vaka ....podobro ic ne se vklucuvaj vo diskusija*Прегледај го приврзокот 257472
кога паѓаш у транс... се тешиш со твојата која е иста (R410) или? Нешто пуна уста беше со Haier Tide отече на форумов пред година-две, фалејки го од пријател, а сега ко го имаш за твојот ни збор..... ништо за него, сега само за TST Lomo (колку ја зема 17,500 сшто като NEO)... не кажа издув колку степени измери !?.... види можеш и сега да измериш на 35*С Ќе ти прифатиме! .... И да! Да му кажеше на колегава да се спреми да брои дефрости!!!
Gree Tosot NEO se ekstra klimi so ekstra specifikacii i funcii wi-fi I Feel jonizator odlicni za budzet do 400 evra nema podobri modeliFala cicko Zmigooo..!ke broime DF,so si sezasekiral ti za mene/nas uste sega na +35°za df. Aj vozi tamu ako imas nesto da kazes na mesto da spodelis pisi a vaka ....podobro ic ne se vklucuvaj vo diskusija*
Btw,ne se sekiraj koga ke dojde vreme se ke izmerime poteosuvacka/izduv ...itn....
Ama bate nie plativme 300€ ne plativme po +1000€ pa da ocekuvame prekuleb pogaca...!!!
По не знам кој пат, има и се вика Haier Tundra AS35...Gree Tosot NEO se ekstra klimi so ekstra specifikacii i funcii wi-fi I Feel jonizator odlicni za budzet do 400 evra nema podobri modeli