- Член од
- 7 декември 2019
- Мислења
- 4.652
- Поени од реакции
- 8.255
Тука е неговиот дух, ама не во оваа маска, јалнаш си
Starvo ti li si? Vrati se povtorno, se ti e oprosteno.![]()
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
Тука е неговиот дух, ама не во оваа маска, јалнаш си
Starvo ti li si? Vrati se povtorno, se ti e oprosteno.![]()
така е се реинкренираше у Владимир ама и други полека почнуваат да се враќаат а ги има неколку што едно време кренаа раце од ЈунајтедТука е неговиот дух, ама не во оваа маска, јалнаш си![]()
Што Кики се вратил? Не бе кај се враќа он од кај кокошките, од Мурџо избега од Јунајтед, кога оп тој се надрви во Тотенхемтака е се реинкренираше у Владимир ама и други полека почнуваат да се враќаат а ги има неколку што едно време кренаа раце од Јунајтед
Sent from my iPhone using Tapatalk
Мене ми е Грлиш еден од омилените фудбалери, ама навистина не гледам на кое место би играл во Јунајтед. Игра потполно на истата позиција со Фернандеш, а дека ќе сака да му биде резерва на португалецот не ми се верува.Тим Шервуд вика дека од клубов го договориле Грилиш (цена + плата).Освен што беше менаџер на Вила и можеби начул нешто, друга релевантност нема оваа информација.Сепка, земете ја информацијава со резерва, Шервуд не е некој лик од доверба.
Прават терен изгледа, ако испаднат да го уновчат!Тим Шервуд вика дека од клубов го договориле Грилиш (цена + плата).Освен што беше менаџер на Вила и можеби начул нешто, друга релевантност нема оваа информација.Сепка, земете ја информацијава со резерва, Шервуд не е некој лик од доверба.
И мене ми се чини така, пред ден два искочија муабети дека Пеп бил заинтересиран да го земе Грилиш како замена за Сане + им требаат играчи за home grown квота, така да мислам пробуваат bidding war да направат или во најмала рака да покачат цена.Прават терен изгледа, ако испаднат да го уновчат!
Многу јасно дека ван дер Бек е подобра варијанта за вклопување, плус како холанѓанец е со подобра работна етика од било кој британец. И јас сум повеќе него да го земат. АМА, има едно ама што вика дека Фернандеш е многу корисен и поповлечен, не на место на Матич да речеме, ама 10-15 метри понапред би бил со сличен или ист импакт како и сега. Грилиш е малку препргав за овој состав на Јунајтед, што од друга страна прави ќејфови, нема копачки екипи да се зезаат со нас, особено ако на него му го додадеме и Баи ако се врати во нормала од повредитеСметам дека Ван де Бек повеќе би ни одговарал моментално од Грилиш. Ван де Бек е подеднакво добар и на 10 и на 8, би ги ротирал и Бруно и Погба. Грилиш од друга страна ми е преофанзивен за 8ца, не гледам како би се вклопил со Бруно освен португалецот да игра поповлечено што не ми е по ќејф. Грилиш би покривал на 10ка примарно и по крилата каде пак со Санчо би биле ептен добро покриени. Не дека имам нешто и Грилиш да дојде, напротив, но сметам дека некој ко Ван де Бек ни е повеќе потребен.