- Член од
- 10 септември 2016
- Мислења
- 9.333
- Поени од реакции
- 19.027
Да бидеш ранет во конфликтот, да закопаш млади деца од 20 години, како што и самиот кажа(на едниот од нив пред некој ден му беше годишнина од неговата смрт) и после сето тоа да подржуваш политики и луѓе како Заев а пред се Димитров и Пендаровски, луѓето кои на некој начин работеле против генералот и неговите војници во тоа време е тоа е за жалење.Да си свесен за последиците кои ќе ги имаме ние како млади Македонци во иднина, свесен е и како ќе живеат неговите деца во иднина, за Дуи и Албанците тој секогаш ќе остане генералот кој пукаше во УЧК, по тоа ќе бидат запаметени и неговите деца.Ubavo si prasa covekot. Neznam sto ne vi e jasno?
Автоматски споено мислење:
Go gledav Apasiev na kanal5, rojka nevidena. Covekot e za zalenje, zagubeno mu e magareto.
Е тоа е за жалење и за мене после Заев ова е еден од најгадните политичари кои ги видела Македонија зошто прегази преку мртвите тела на 69 загинати бранители и сите оние кои учествувале во тој конфликт и се продаде за ситна пара.
Ниту го знам Апасиев лично ниту сум имал нешто со Левица, и не верувам дека кога ете и би имале 5 пратеника нешто би се сменило, но како млад човек кој сака промени за ова опшество многу од неговите ставови и изјави ги подржувам без разлика што можеби се популистички.Не сум во можност да гласам но би го подржал кога би можел, чисто за промена на ова сивило и затоа што е единствена партија која не е сателит на големите и фактот дека ете и тука и од двата табора плукате по него прави уште повеќе да му се верува.