Bas taka e.Тоа во крајна линија си е твој избор и право, но вака делува како и ти да си нечиј бот.
Bas taka e.Тоа во крајна линија си е твој избор и право, но вака делува како и ти да си нечиј бот.
3.5 kw ili 5.5kw e klimava ?Ајде да се ладеме денеска баш жешко посебно ако си на западна страна. На сензорот за темп пише 37 ама тоа е оти ја пече директно сонце. Ама баш задоволен вивакс аери на 410а во стан од 64кв си одржива 23 со просек околу 500 вати топ секаконпред некој ден чистена еве и некоја сликичка
5.53.5 kw ili 5.5kw e klimava ?
Po slikite Aeri model e
Стави Еco на дајлинското .... кај мене СРАМ МИЕ да кажам дека троши 100w ... 25 наместенаАјде да се ладеме денеска баш жешко посебно ако си на западна страна. На сензорот за темп пише 37 ама тоа е оти ја пече директно сонце. Ама баш задоволен вивакс аери на 410а во стан од 64кв си одржива 23 со просек околу 500 вати топ секаконпред некој ден чистена еве и некоја сликичка
Да си ја следел проблематиката од почеток ќе знаеше дека сум обичен корисник кој ги објавува проблемите.Тоа во крајна линија си е твој избор и право, но вака делува како и ти да си нечиј бот.
Ех 100 w па и ти, тебе само вентилаторот од внатрешната да не ти е вклучен.Стави Еco на дајлинското .... кај мене СРАМ МИЕ да кажам дека троши 100w ... 25 наместена
Аха не се нека работи релната 2 часа плус ринглите за супи и уште што не и текне на мојата трудна невеста и плус на западна страна на коше од зградата па види дали ке се загреани ѕидовитеза вистинската потрошувачка ќе мора да почекате неколку денови да бидат вака високи температурите, објектите сеуште се ладни т.с не се загреани доволно ѕидовите и затоа е многу мала потрошувачката.
18ка или 12ка е укровн? 600в се на ладење или на греење?Да си ја следел проблематиката од почеток ќе знаеше дека сум обичен корисник кој ги објавува проблемите.
Лажни известувања од салонот (модулира на 180W, а таа не спушта под 600), неправилна монтажа (во агол), игнорирање од сервисот...
Згора на сè, ботот за да ги замаскира пропустите, тврди дека јас сум сакал така да се монтира (од каде знае тој?), сум барал климата и кафе наутро да ми вари (наместо да каже некој аргумент во заштита, ама го нема), сум купил мерцедес, а сум сакал да вградам гуми од трактор (зошто ми продале мерцедес без гуми?)... Да одам во планина и да тренирам на дрвјата (не ми се допаѓа тој, не можам да тренирам) и куп други провокации и навреди.
Затоа постојано ќе ја повторувам вистината, се допаѓала некому или не. Климата (U Crown) работи on-off, не модулира. Монтерите им се недоучени. Професионалноста им е НУЛА!
Ова не го пишувам заради мене, туку за потенцијалните нови корисници. Нека знаат што ги очекува ако се одлучат на авантурата Gree. Ако некому не му сметаат овие проблеми, слободно нека купи од нив.
12ка. На греење. На ладење уште не е пробана.18ка или 12ка е укровн? 600в се на ладење или на греење?
Ne probuvaj sedi si vaka poarno ke ti e....!da ne pokaci 1kw potrosna ..koj ke cita posle 2 strani ova/ona.... Kako ne ladi kako ne cini i slicno....12ка. На греење. На ладење уште не е пробана.
Oohooo...ama si gi naredil.....daj prosirija listava imas 100poeni od mene.!
Listata e Bes Buy inverter klimi bez greaci !Oohooo...ama si gi naredil.....daj prosirija listava imas 100poeni od mene.!
Пиши кога ќе знаеш. И види точно што ознака има надворешната единица.12ка. На греење. На ладење уште не е пробана.