- Член од
- 13 август 2013
- Мислења
- 1.062
- Поени од реакции
- 2.071
Тоа сто споредуваш и што е за тебе квалитет, само докажува дека требало шпоре да купиш. Класа инвертер не работи како ти што замислуваш.ГТЕЧОТ ти работел како он-оф клима.Vo juni gi pustiv istovremeno 5.5 kw vo 32m2 i ednata gtech vo 20m2 a drugata gtech vo 22m2 ,noke na nadvoresna temperatura od 8c ,i razlikata za takvi kako tebe strucnjaci neznam kako treba da ja vidam osetam ,no mene mi bese da vidam sporedbeno so vivaksot 5.5 ,gtech duvase zezok vozduh nasproti vivaksot sto imase topol vozduh,
Najbitno deka gream dosega 80m2 so drva ,so izvadeni vrati cela zima .
Stosot so inverterite e da se spasam kolku mozi od cadilnici i deteto vo detskata da dobie privatnost .
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
Тоа си е бизнис, не капираш ти тоа.Izvini zaboraviv da prasam toj noviot beden stan od 45m2 so se tarasi sto e za samci kolku go izdavas.Veke koga si se resil nesto da spodeluvas prasuvas pomagas ne probuvaj da kazuvas sto e bedno sto ne koga si nemal nimalku kliker koga si kupil kutluk od 40m2 so 4sobi mozi od cadot od cigari go grees???
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
Автоматски споено мислење:
Јас имам тошиба сузуми, панасоник, мицубиши фх, и некои други, и убаво знам што е класа а што е реда ради. Немам грее и не ни сакам да имам, некој што не видел у живот како работи тошиба и митцубиши може само трици да јаде дека е исто кинез поефтин, за жал не е.Можиш малку подетално да објасниш ако имаш друго искуство. Мислиш дека оваа клима не е добра за тој простор,многу троши или што кажи нешто повеќе.Што предлагаш како подобра опција
Последно уредено: