2017-ta e objaveno drugarce ..... Nikakva pozitivahttps://m.youtube.com/watch?v=mxZxsUTlb98 Ajde malku pozitiva za site nas
2017-ta e objaveno drugarce ..... Nikakva pozitivahttps://m.youtube.com/watch?v=mxZxsUTlb98 Ajde malku pozitiva za site nas
Чекам 15 месеца од задолжителна, уште колку чека??do 21 januar nekade
ja sum is 28.01.2019 uste cekaam vise 18 meseci ke napraamЧекам 15 месеца од задолжителна, уште колку чека??
Sent from my JSN-L21 using Tapatalk
Cestitki eve uste eden dokaz deka razlikite ne pravat problem ti pisav poraka malku po detalno da mi objasnis posto imav i jas edna zbka so preziminja fala ti odnapred se najdobro bratDeneska potpisan ukaz na polozitelno od 24 juli 2019 bev na dopolitelna odneseni odnovo izvodi i po tvrda od kaj lazar btw imav razlika vo preziminjata
Deneska potpisan ukaz na polozitelno od 24 juli 2019 bev na dopolitelna odneseni odnovo izvodi i po tvrda od kaj lazar btw imav razlika vo preziminjata
Preziminjata mi bea razlicni taka ostana jas mislam deka e pobitna potvrdata od kaj lazar deka tuka pisuva kako si povrzan so predokot iskreno ocekuvav otkaz ama ete sreka pominavCestitki eve uste eden dokaz deka razlikite ne pravat problem ti pisav poraka malku po detalno da mi objasnis posto imav i jas edna zbka so preziminja fala ti odnapred se najdobro brat
Znaci stom izleze ykazot da ne zakazuvam vo Sofija oni go prakat sami vo ambasada zasto tamu mi bese intervjuto taka neli PALEToa e zatoa shto ne se prijavil deka e na polozitelno i prethodno ne bil na spisokot.
Hahahahah so ukazive nemozam da postignam da gi vnesuvam.....hahahhaha ......samo neka se potpisuva pa spisocite dopolnitelni ke se apdejtuvaat.
Plus tie shto se potpisani gi brisam od spisokot taka da nema potreba i da go stavam.Samo neka mu e so sreka,i daj boze site poskoro da se izbrisani od spisokot
Автоматски споено мислење:
Nemoj preku Sofija,zemi si go preku ambasada,tek dekemvri ima termin a ne se znae do togas,ti zdravje za 2 meseci ke si go imas pasosot vo raka otkako ke go podignes preku ambasada.
Od novo procedura trebe da pocnesh koga bese na intervju?Прегледај го приврзокот 256651Pomosh okolu ovaa situacija ? ? Ima nekoj so istovo iskustvo ?
Не си ги доставил дополнителните документи во "министерство за правосудие" на време, или воопшто не си ги доставил.Прегледај го приврзокот 256651Pomosh okolu ovaa situacija ? ? Ima nekoj so istovo iskustvo ?
Пиши како ти гласи статусот во моментов,кога беше на интервју и со какви документи,за да можам да ти одговорам.Инаку само на таа страната се проверува ....Здраво,бидејќи барав некои одговори наназад и неможев да најдам ме интересира дали може некој да ми каже што следува после Усогласување постапка ? и дали можам некаде да гледам на нет што се дешава со мојот случај ? бев на таа страната што бараат ПИН ама ваљда не сум уште до таа постапка,ако може некој набрзина да ми одговори. Ви благодарам