- Член од
- 27 јуни 2018
- Мислења
- 103
- Поени од реакции
- 98
Leleee uste ne? mnogu zaglavija so prepiskite od 2019. Kutrite nie
Leleee uste ne? mnogu zaglavija so prepiskite od 2019. Kutrite nie
seuste ne se kraj januari, nekade posle 23 januar sePocnaa da stavaat na finalna luge so intervju vo februari 2019?
Значи јас со средина на Мај интервју уште ќе си почекамseuste ne se kraj januari, nekade posle 23 januar se
Mnogu prepiski se nekade do 20 februar ima preki 5400 prepiskiLeleee uste ne? mnogu zaglavija so prepiskite od 2019. Kutrite nie
januari staana istoriski sigurno mnogu prepiski ima ja sum276* i uste nistoЗначи јас со средина на Мај интервју уште ќе си почекам
Mislam deka ovie sto sega ki stavaat na polozitelno ke dobijat ukazi mnogu pobrzo dalku pomalku od godina cekanjeMislam deka idat mng pozabrzano od sto bese barem po ova sto go citam taka da bidete optimisti ajdee ke izdrzime site
Sent from my iPhone using Tapatalk
I jas mislam taka ja sum polozitelno od juni 2020 ali mng brzo me dadat i polozitelno od finalna. Bar moe mislenjeMislam deka ovie sto sega ki stavaat na polozitelno ke dobijat ukazi mnogu pobrzo dalku pomalku od godina cekanje
Mislam deka od januari 2019 luge mozea da si zakazat intervju online, pa moze ima duplo prepiski... luge sto si zakazaa intervju vo 2018 po standardno i cekaa do 2019 za intervju i luge sto si zakazaa online vo 2019 i odma imaa intervju.januari staana istoriski sigurno mnogu prepiski ima ja sum276* i uste nisto
Зависи, од 10 до 12 месеци од денот кога ќе влезеш во статусот положително, до денот додека влезеш во статусот указDobro za ukaz kolku se ceka???
Најмалку една година многу ретко се зема потпис за 10 месеци.Зависи, од 10 до 12 месеци од денот кога ќе влезеш во статусот положително, до денот додека влезеш во статусот указ
Izgleda nemaЗдраво дечки, да не има некој што бил на дополнителна да му се сменило?
Не е само јануари, цела 2019та секој месец имаат по толку преписки. Јас сум средина на септември и сум 233хх, тоа се 2700 преписки месечно.Mislam deka od januari 2019 luge mozea da si zakazat intervju online, pa moze ima duplo prepiski...
Јас сум 232xx значи околку 100 преписки сум пред. Ајде ако продолжат вака за 2-3 месеци ќе стигнеме за потпис, дај Боже.Не е само јануари, цела 2019та секој месец имаат по толку преписки. Јас сум средина на септември и сум 233хх, тоа се 2700 преписки месечно.