SlipKnot

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Метал бенд на MTV? Е тоа е комерцијала бе. И тоа на прво место се а се знае дека MTV ти е телевизија која е гледана од девојчиња и обожаватели на поп и хип хоп музиката. Затоа за мене немаат некој квалитет и тотално се без везе.

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
За мене Слипкнот не вредат да се слушаат посебно по последниот албум коа ги избациа песните како Психосошл и Ол хоупс ар гон (кирилица владее) се виде дека сакаат да се пробијат во комерцијалата и дека воопшто не се добар метал бенд.

J

JOEY JORDISON

Гостин
а инаку со песните Психосошл и Ол хоупс ар гон се докажа дека вредат многу повеќе и дека нема да се создаде ништо подобро од нив

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.342
Поени од реакции
2.235
Јое Јордисон е одличен тапанар ако не и меѓу најдобрите, го бараат во повеке групи и кога немаат другите тапанари него го викат во случајот со Металика и останати групи, а за Тејлор вокалот им е супер, Шорти зошто викаш педерски глас, педерски глас е Азис :) ке го рамниш со Тејлор немој плсс :)
:tapp:

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
За мене Слипкнот не вредат да се слушаат посебно по последниот албум коа ги избациа песните како Психосошл и Ол хоупс ар гон (кирилица владее) се виде дека сакаат да се пробијат во комерцијалата и дека воопшто не се добар метал бенд.
I metallica se 10 godini komerciala, pa dobar bend se, i RATM i SOAD i Iron Maiden i ushe mal milion drugi bendovi..
Taka da, osven toa sho se komerciala, imash druga zabeleshka?
Zasho komentarot ti e glup, bile tapa metal bend..Sho e tapa u niv? Lack of knowleage? Lack of skill? Lack of exp? Loshi se u zhivo? Maskite?

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
I metallica se 10 godini komerciala, pa dobar bend se, i RATM i SOAD i Iron Maiden i ushe mal milion drugi bendovi..
Taka da, osven toa sho se komerciala, imash druga zabeleshka?
Zasho komentarot ti e glup, bile tapa metal bend..Sho e tapa u niv? Lack of knowleage? Lack of skill? Lack of exp? Loshi se u zhivo? Maskite?[/B]
Па заборави најважното. Песните. Песните се тапа.

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Па заборави најважното. Песните. Песните се тапа.
Iskazhi se, sho e tapa u pesnite? Muzikata? Koj del od nea? Basot? Bubnjevite? Efektite?
Lirikite? Koj del od niv? [Ne gi biva, ali ja bar znam zasho ne gi biva, a za toa dali ti znaesh, chisto se somnevam..]

ArhangelOFDeath

Immortality
Член од
3 септември 2008
Мислења
1.906
Поени од реакции
126
Не можам да ги сварам никако тие се нешто неверојатно никогаш нема да речам дека има песна од слипкнот што чини сето е срање и сето е катастрофа...
Но тоа е мој вкус а од вкус до вкус има една огромна разлика така да поздравче и тие што си ги сакате слипкнот да си ги слушате а вие другите стоп со кењање оти како ќе ви биди вас да ви кењаат за музиката што си ја слушате.Тоа е навредување на личноста чиј вкус го одобрил тој стил на музика..
Ако ви се кења имате безброј теми за рапери...
ШШТТТТТТТТТООООООООООО ЧЧЧЧЕЕЕЕКККАААААААТТТТТТЕЕЕЕЕЕ

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Iskazhi se, sho e tapa u pesnite? Muzikata? Koj del od nea? Basot? Bubnjevite? Efektite?
Lirikite? Koj del od niv? [Ne gi biva, ali ja bar znam zasho ne gi biva, a za toa dali ti znaesh, chisto se somnevam..]
Првин ритамот ми е многу поп-рок. Вокалот е без везе иако гласот многу може да го варира. Немаат ни некои тешки гитарски сола што за мене е многу важно во песната.

F

FallenHypaspist

Гостин
Метал бенд на MTV? Е тоа е комерцијала бе. И тоа на прво место се а се знае дека MTV ти е телевизија која е гледана од девојчиња и обожаватели на поп и хип хоп музиката. Затоа за мене немаат некој квалитет и тотално се без везе.
Само затоа или зш немаш појма.....

F

FallenHypaspist

Гостин
:tapp::tapp::tapp: Првин прашај што музика слушам па коментирај во тој стил ок?
Брат нешто подебилно од коментарот кој ти го цитирав нема....срање са зш се на МТВ....ц ц ц...

Ајде аргументирај ми малце и не треси празни коментари...убеди ме со аргументи...што им фали?

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Слушам класик рок поточно Лед Цепелин, Дип Парпл, Пинк Флој и Блек Сабат претходниците на целиот метал.

А еве нешто што го кажав и е мое мислење и не мора да се совпаднува со вашето аман.

Првин ритамот ми е многу поп-рок. Вокалот е без везе иако гласот многу може да го варира. Немаат ни некои тешки гитарски сола што за мене е многу важно во песната.

Kajgana Shop

На врв Bottom