СДСМ vs ВМРО-ДПМНЕ

За кого би гласале на изборите

• СДСМ

• ВМРО-ДПМНЕ

• Друго

Резултатите може да се погледнат само после гласање.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
@Ilumious Абе овој пак го потпалиле,или претходниот пат беше несреќен случај?
Автоматски споено мислење:

:D
За ова не знам ама прошлиот пат самиот си запали, си зеде пари од осигурување :D

Што знам, апла небитен лик ми е Мисајловски, па зел и левото маде негово оној Бојан копиљон потрчко го стајл на листа.

Од друга страна @Peja989 ми пушта попладнево една што учеше со мене средно и не знае 2 реченици да спои на пратеничка листа од кај СДС, да земеш бормашина и во слепоочница да си ја пуштиш. :D

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.748
Ете, ДУИ Насер Зибери го номинираат. Познат е по две работи, има нотарски дуќан што работи 24 часа , што значи дека е работник човек, и два, шета по чорапи , што значи дека е лабав дечко.

Добар избор во секој случај
Кој му рече на овој господин Несери на говорница у Собрание?

Член од
26 февруари 2016
Мислења
5.419
Поени од реакции
13.591
Не ми текнува, мислам од Љубчовото ВМРО беше некој. Се сеќавам лидерот на ПДП Алити излезе да се тепа на говорница. :)

Член од
13 јуни 2009
Мислења
1.506
Поени од реакции
990
Ете, ДУИ Насер Зибери го номинираат. Познат е по две работи, има нотарски дуќан што работи 24 часа , што значи дека е работник човек, и два, шета по чорапи , што значи дека е лабав дечко.

Добар избор во секој случај
АКо не премиер За вице премиер ќе го спремат ,и ако нешто му се деси на премиерот можи тој да го замени .

Член од
12 март 2015
Мислења
1.569
Поени од реакции
3.215
Слободан Даневски хахахахахахахахахаха ЦАР!

Не ми текнува, мислам од Љубчовото ВМРО беше некој. Се сеќавам лидерот на ПДП Алити излезе да се тепа на говорница. :)
Излезе Алити и на Даравела му рече „Море МАЈ МУН“, а алити баш изгледаше ко орангутан во то време со фризурата... како се имам на то „море мајмум“ смеено, појма немаш :D :D :D :D :D

инаку тој Даравела (тогаш претседател на собрание) му е татко на Даравелски шо во време на љуБчо му ја дувна во братска србија, сосе пари сосе сФе, па на татко му конфискуваа нешо станови ова-она... мислам дека за кауција или не сум сигурен што, битно му ги земаа.

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.748

Излезе Алити и на Даравела му рече „Море МАЈ МУН“, а алити баш изгледаше ко орангутан во то време со фризурата... како се имам на то „море мајмум“ смеено, појма немаш :D :D :D :D :D

инаку тој Даравела (тогаш претседател на собрание) му е татко на Даравелски шо во време на љуБчо му ја дувна во братска србија, сосе пари сосе сФе, па на татко му конфискуваа нешо станови ова-она... мислам дека за кауција или не сум сигурен што, битно му ги земаа.
Тражев видео од тоа никако не можам да најдам.

Член од
12 март 2015
Мислења
1.569
Поени од реакции
3.215
Тражев видео од тоа никако не можам да најдам.
нема, барав и јас... имаше и тогаш доста колоритни ликови.

флоровски исто од говорница знаеше да напрај циркузијада...

пунтер

betfair trader
Член од
21 март 2011
Мислења
5.529
Поени од реакции
9.408
нема, барав и јас... имаше и тогаш доста колоритни ликови.

флоровски исто од говорница знаеше да напрај циркузијада...
Najak bese Goluboski, gi navredi nesto I ovie pocnaa da skokaat od sedista ko majmuni I ovoj im vraka "Sum videl jas takvi vo Zoloska".

Член од
23 март 2015
Мислења
7.011
Поени од реакции
1.983

Мислам дека не рекол Даневски такво нешто. Знам сигурно (гледав) дека за Кедев рече Кенеф и во истата секунда се поправи и извини. Веројатно несакајќи го рече, по инерција на вицовите што се измислуваа.
Татко му на Даравелски (Томислав Стојановски) колку што се сеќавам, не беше претседател на Собранието, туку потпретседател (еден од нив).

Najak bese Goluboski, gi navredi nesto I ovie pocnaa da skokaat od sedista ko majmuni I ovoj im vraka "Sum videl jas takvi vo Zoloska".
Почина на 4 мај

АКо не премиер За вице премиер ќе го спремат ,и ако нешто му се деси на премиерот можи тој да го замени .
Функција вицепремиер или потпретседател на влада не постои според уставот. Тоа се министри (без ресор) кои неофицијално ги викаат потпретседатели.

Диле Јоргачев

Одделение за заштита на народот
Член од
3 април 2017
Мислења
8.693
Поени од реакции
28.204
Седнав да доручкувам,моите го оставиле телевизорот на тв 24,за малку ке се задавев ми застана у грло.Се јави еден Северџан кај тој некој босанец водител,вика се дере ке цркнеше од мака за некој спот на Вмро,многу безобразен бил,вреѓел цела нација дрн дрн јариња па требало да ги уапсат поради тоа.Кој е тој спот другови знае некој? Имаат цела плеада актери за хумористични филмови,па не знам за кој се збореше:)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Седнав да доручкувам,моите го оставиле телевизорот на тв 24,за малку ке се задавев ми застана у грло.Се јави еден Северџан кај тој некој босанец водител,вика се дере ке цркнеше од мака за некој спот на Вмро,многу безобразен бил,вреѓел цела нација дрн дрн јариња па требало да ги уапсат поради тоа.Кој е тој спот другови знае некој? Имаат цела плеада актери за хумористични филмови,па не знам за кој се збореше:)
Ваљда на ова мисли :D

Член од
8 мај 2013
Мислења
11.887
Поени од реакции
36.945
Ако нема спот кај што Ципрас и Заев се галат и пипкаат не ни помислувам да излезам на гласање.

Може и некое видео кај што Димитров цркнува како најгнасно говно. За тоа рецимо би гласал.

Kajgana Shop

На врв Bottom