Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Читав статија дека на Мозамбик и на некои други земји од третиот свет им е дозволено непречено патување во ЕУ.Наликуваме на failed state денес повеќе од кога и да е. Среќа што се наоѓаме на Европкси континент па до некаде со тоа не паѓаме во очи. Ништо не сме подобри од многу земји на кои со подмев гледаме.
Какви реакции гледаш?Незнам дали е некоја хајка, или сериозно ВМРО-ДПМНЕ има некој проблем со народот... Не дека СДСМ нема, ама ова со ВМРО е алармантно..
Наслов 1 од 11 моментално реакции, 10 се цепки.
Наслов 2 Јанушев: Ќе ги покачиме пензиите за 20, а платите за 25 проценти од 159 реакции, 136 се цепки.
Наслов 3 Стоилковски: Слушнавме како Заев земал 300.000 евра поткуп од 76 реакции 57 се цепки.
Наслов 4 Мицкоски: Забелешките за СЈО не значеа барање да се спаси Орце Камчев од 53 реакции на постот, дури 46 се цепки..
Наслов 5 Мисајловски за Фокус: Јасна изборна победа за да бидеме на чисто кој ќе прави влада! од 51 реакција, 41 се цепки..
Незнам во врска со анкетите, ама мене ова ми укажува дека народот си тера к*р-та*ак со ВМРО-ДПМНЕ на социјалните мрежи.
На реакциите на ФБ мисли сигурно, дека ставиле онакво што се смее поголемиот дел на објавиве кои ги имаат постирано Фокус на нивната ФБ страна.Какви реакции гледаш?
Тоа е таа мерна единица.На реакциите на ФБ мисли сигурно, дека ставиле онакво што се смее поголемиот дел на објавиве кои ги имаат постирано Фокус на нивната ФБ страна.
Да де, а доволно е само да ги видиш кои се тие што кликнале или пишале така како што пишале и одма е јасно зошто го направиле тоа. Посебно лесно се филтрираат кога ги лепат оние на профилната слика, демек слоганот на коалицијата или што и да е трендот во моментот.Тоа е таа мерна единица.
Незнам дали е некоја хајка, или сериозно ВМРО-ДПМНЕ има некој проблем со народот... Не дека СДСМ нема, ама ова со ВМРО е алармантно..
Наслов 1 од 11 моментално реакции, 10 се цепки.
Наслов 2 Јанушев: Ќе ги покачиме пензиите за 20, а платите за 25 проценти од 159 реакции, 136 се цепки.
Наслов 3 Стоилковски: Слушнавме како Заев земал 300.000 евра поткуп од 76 реакции 57 се цепки.
Наслов 4 Мицкоски: Забелешките за СЈО не значеа барање да се спаси Орце Камчев од 53 реакции на постот, дури 46 се цепки..
Наслов 5 Мисајловски за Фокус: Јасна изборна победа за да бидеме на чисто кој ќе прави влада! од 51 реакција, 41 се цепки..
Незнам во врска со анкетите, ама мене ова ми укажува дека народот си тера к*р-та*ак со ВМРО-ДПМНЕ на социјалните мрежи.
Bas si sme tamu kade sto treba da sme, ni pogore ni podolu. Talogot na Evropa.Едит: Камо среќа секој поединец да ги доживуваше како кловнови наместо авторитети, можеби денес ќе бевме на сосем поинакво место.
Не ќе може! Талогот е на дно!Bas si sme tamu kade sto treba da sme, ni pogore ni podolu. Talogot na Evropa.