Најдобар бурек според вас прават во...

• Креатор на темата Креатор на темата Necrophilia
  • Време на започнување Време на започнување
Дечки како ви се допаѓа бурекот со кашкавал и сирење во Peşrevzade ... исто гледам имаат и Кунефе и добра баклава / кадаиф со ф'стаци :)

Што е со имево? o_O

Каде е ова, во Приштина?

Што е со имево? o_O

Каде е ова, во Приштина?
Името е Турско а се наоѓа позади гимназија Ѓорѓи Димитров во Карпош

Sent from my VTR-L09 using Tapatalk

Близу ли е до Вршник?

километар ако не и јаче, од вршник одиш надоле до крај па вртиш десно и на едно 200м од лева страна

едит: нема ни 500м
Sent from my iPhone using Tapatalk

километар ако не и јаче, од вршник одиш надоле до крај па вртиш десно и на едно 200м од лева страна

едит: нема ни 500м
Sent from my iPhone using Tapatalk
Значи далеку е од Ѓ.Димитров.....али од сликите што ги видов и од баклавите..ваууууу..воодушевена сум....морам да одам да купам, па можеби и бурек ке пробам, па потоа ке пишам дали го бива.

Не знам за најдобар, ама пристоен бурек во западно скопје имам најдено во едно дуќанче позади порта влае(некакво женско име имаше , го заборавив).
Во споредба, во околината
-Цујо, го расипаа. 1/10 шанси да е свеж.
-Кендо не го пече асално. Плус скап
-Има едно на улица Ѓ.П. мала дебарца или нешто. Урда и корите не ми се свијаат
-вршник само со месо го прави..пристоен, што не го ни јадам
-Житолокс, исто камењара
-Има други на пазар во ЃП, многу мррсни
Други или ги немам пробано(на територија на центар близу зелен пазар, карпош итн) или нисто исклучитено. Деко на ленинова прави многу добар варен ѓеврек иначе.
Во источно скопје(џенемија за мене), има едно место во автокоманда што прави добар бруек.

Дечки како ви се допаѓа бурекот со кашкавал и сирење во Peşrevzade ... исто гледам имаат и Кунефе и добра баклава / кадаиф со ф'стаци :)

И Гостивар отвориле, блиску ми е, мора да се проба(y)

Не знам за најдобар, ама пристоен бурек во западно скопје имам најдено во едно дуќанче позади порта влае(некакво женско име имаше , го заборавив).
Во споредба, во околината
-Цујо, го расипаа. 1/10 шанси да е свеж.
-Кендо не го пече асално. Плус скап
-Има едно на улица Ѓ.П. мала дебарца или нешто. Урда и корите не ми се свијаат
-вршник само со месо го прави..пристоен, што не го ни јадам
-Житолокс, исто камењара
-Има други на пазар во ЃП, многу мррсни
Други или ги немам пробано(на територија на центар близу зелен пазар, карпош итн) или нисто исклучитено. Деко на ленинова прави многу добар варен ѓеврек иначе.
Во источно скопје(џенемија за мене), има едно место во автокоманда што прави добар бруек.

Катерина се вика во влае, стварно убав бурек имаат.

Струмица, ''БИСЕР'' - тие што знаат, знаат.

Во последно време некој да има јадено добра баничка/вртена пита некаде во Скопје а да не биде удавена во масло и зејтин?

Во последно време некој да има јадено добра баничка/вртена пита некаде во Скопје а да не биде удавена во масло и зејтин?

Милениум во Млечен. Гарантирам за тоа што го бараш. Баничките воопшто не им се мрсни. А за вртена пита не знам дали имаат.

Милениум е прескапа+муслиманска бурекџилница со нула квалитет затоа што овча маст употребуваат наместо зејтин,ке повратев кога пробав

Милениум е прескапа+муслиманска бурекџилница со нула квалитет затоа што овча маст употребуваат наместо зејтин,ке повратев кога пробав
Ти си прв човек на кој не му се допаѓа бурекот од милениум...инаку, поред него, исто така супер бурек, посебно пица бурекот ми се допаѓа бо Бакал, во ГТЦ, на местото на поранешна Ванила.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom