Коронавирус (COVID-19) - Општа дискусија

Диле Јоргачев

Одделение за заштита на народот
Член од
3 април 2017
Мислења
8.693
Поени од реакции
28.204
Јас не капирам како така одеднаш направија таков голем егзибициски турнир, и тоа со ѕвезди од првиот ешалон. Да не се заебаваме, Ноле е светска класа тенисер, многу важна јавна личност, не ми е јасно како се нафатил на ова. И ај турнирот ко турнир ок, тенисот е безконтактен спорт, ќе се преџвака некако, ама присуство на публика (у Србија крцаа трибините), дискотеки, сплавови, гушкање и денсање со пејачи, диџеи, и официјални лица, баш некако чудно и бесмислено. Ноле ризикува да си ја сјебе веќе сјебаната сезона, ако се ебава сега со карантини нит ќе фати форма за УС Опен нит бутур.

Не знам стварно, ептен ми е чудно како така големи ѕвезди ко Ноле, Ѕверо, Димитров и Тием се нафатија да играат егзибиции у ек на пандемија на Балкан... Овој па Димитров гарант ја изебал пола Србија прошлиот викенд, све живо заразил, го формирал најголемиот кластер во светот, балканскиот кластер. :D
Затоа што се балканци,не се Бечка школа како Федерер на пример :D Крвта не е вода

Член од
23 август 2010
Мислења
39.401
Поени од реакции
113.931
После една ваква изјава на Ноле, воопшто не ме изненади целата егзибиција со турнирот што ја направија во сред активна пандемија.

А, кога сме веќе кај аздисаниве, не го посеале вирусот само меѓу себе, туку најмалку и на некое дете што се заакало со нив:
И жена му на Троицки е позитивна која патем е трудна. Бог знае колку се заразиле периодов во Белград и Задар...

Член од
5 март 2018
Мислења
16.511
Поени од реакции
18.772
Новак не го мислев за толку затуцан во мозокот, ме изненади стварно.
Одбивал и да се тестира, колку е тоа вистина не знам ама со оглед на претходните негови изјави не ме чуди.

Mr.Deni

Животна грешка си ми ти...
Член од
4 мај 2007
Мислења
3.523
Поени од реакции
2.663
Одбивал и да се тестира, колку е тоа вистина не знам ама со оглед на претходните негови изјави не ме чуди.
Немај гајле се тестирал одма чим пристигнал во Србија...Утре ке му бидат готови резултатите иако мислам веќе си знае и он самиот...А за постапките без разлика што е еден од најдобрите тенисери пак е бош балканска глава :)

Член од
17 август 2011
Мислења
10.261
Поени од реакции
18.216
Јас не капирам како така одеднаш направија таков голем егзибициски турнир, и тоа со ѕвезди од првиот ешалон. Да не се заебаваме, Ноле е светска класа тенисер, многу важна јавна личност, не ми е јасно како се нафатил на ова. И ај турнирот ко турнир ок, тенисот е безконтактен спорт, ќе се преџвака некако, ама присуство на публика (у Србија крцаа трибините), дискотеки, сплавови, гушкање и денсање со пејачи, диџеи, и официјални лица, баш некако чудно и бесмислено. Ноле ризикува да си ја сјебе веќе сјебаната сезона, ако се ебава сега со карантини нит ќе фати форма за УС Опен нит бутур.

Не знам стварно, ептен ми е чудно како така големи ѕвезди ко Ноле, Ѕверо, Димитров и Тием се нафатија да играат егзибиции у ек на пандемија на Балкан... Овој па Димитров гарант ја изебал пола Србија прошлиот викенд, све живо заразил, го формирал најголемиот кластер во светот, балканскиот кластер. :D
За другиве не ми е јасно зашто не ги пратам, али Ноле со изјавиве последниве години иде фул ретард моуд. Да не беше толку познат спортист, ќе беше од оние што секоја година ни формираат кластери на морбили во Србија и кај нас.

Член од
7 јануари 2015
Мислења
955
Поени од реакции
629
Утре Ноле ќе добие резултати!
Што толку сте запнале Ноле па Ноле.
Какви луѓе сте бре?

Член од
8 јануари 2012
Мислења
10.270
Поени од реакции
15.390

Bidejki hrvatskite plaźi zjaat prazni( skoro sekoja den prelistuvam po web kamerite).... i mora nekoj free imidź da pravat. Verovatno se nadevale deka ,,elitata,, e čista

Член од
5 март 2018
Мислења
16.511
Поени од реакции
18.772
Утре Ноле ќе добие резултати!
Што толку сте запнале Ноле па Ноле.
Какви луѓе сте бре?
Нема да заспијам дури не ги слушнам резултатите на Ноле јас, извести ме кога ќе добиеш информација.
Автоматски споено мислење:

Немај гајле се тестирал одма чим пристигнал во Србија...Утре ке му бидат готови резултатите иако мислам веќе си знае и он самиот...А за постапките без разлика што е еден од најдобрите тенисери пак е бош балканска глава :)
Па тоа ме нервира мене, не верува во вирусот ок е,негово право си е ама постапките му се бруки.
Па уште се резили по социјални мрежи изиграва научник а врска си нема. :)
Тоа со водоводите и 5 џ теоријата му беше врвот, од тогаш со поинакви очи го гледам, а како спортист е башка муабет.

Член од
7 јануари 2015
Мислења
955
Поени од реакции
629
Нема да заспијам дури не ги слушнам резултатите на Ноле јас, извести ме кога ќе добиеш информација.
Нема потреба јас да те известам. Сите медиуми ударно ќе ти пренесат, тоа ќе биде утре појака вест отколку двеста новозаболени, верувај ми

Sent from my YAL-L21 using Tapatalk

Член од
5 март 2018
Мислења
16.511
Поени од реакции
18.772
Нема потреба јас да те известам. Сите медиуми ударно ќе ти пренесат, тоа ќе биде утре појака вест отколку двеста новозаболени, верувај ми

Sent from my YAL-L21 using Tapatalk
Ако е позитивен не се сомневам дека ќе биди ударна вест, тоа мекиците на Цеца беа на насловна секаде не пак јавна личност како Новак. :)

Член од
13 јули 2006
Мислења
15.443
Поени од реакции
18.431
Еееее @pixa се изнајаде бурек дури траеше карантинот оти ќе немало економија, сега продолжи против маските единственото нешто што можи да овозможи нормална економија.

Two hair stylists with the coronavirus wore masks. So did their 140 clients. Of those tested, none got sick

Ама СЗО рече дека не помагале, а тебе многу ти значи што ќе кажи Теодорос.

Член од
28 март 2006
Мислења
17.773
Поени од реакции
12.237
Автоматски споено мислење:

Па тоа ме нервира мене, не верува во вирусот ок е,негово право си е ама постапките му се бруки.
Па уште се резили по социјални мрежи изиграва научник а врска си нема. :)
Тоа со водоводите и 5 џ теоријата му беше врвот, од тогаш со поинакви очи го гледам, а како спортист е башка муабет.
Одамна Џоковиќ се изјаснувал како антиваксер, заедно со уште неколкумина од српското вип. Сопругата негова исто. Што не значи дека е негативец, помагал човекот прилично и финансиски. Ова се негови лични убедувања.

Член од
1 февруари 2005
Мислења
1.299
Поени од реакции
1.806
Џоковиќ е еден од малкуте јаки фраери, жив ќе го изедеа ова ковид талибаниве.
Пред 2 месеца на основа на изјавата на Бил Гејтс, дека никој не гарантира дека нема да има штетни последици од евентуалната вакцина, Џоковиќ кажа дека дека не планира да се вакцинира за Covid.
До сега секогаш требале околу 5-10 години за да пуштиш лекарство, за вакцина е уште построго. Со години тестираш на разни контролни групи од доброволци, а сега некој компјутерџија и останатата Covid инквизиција, да задолжува сите да си стават вакцина, одма кога ќе ја измислат.
Во Америка има таки вакцина забави, да речеме за сипаница, начекат болно дете и сите прават забава за да се заразат нивните деца и прележат.
Број на умрени здрави млади луѓе од ковид е нула, а сите овие тенисисти се такви. Не верувам дека сите онака нарочно барале болен, но си го живеат животот нормално, дискотека жени... , мислам и дека Џоковиќ сам би сакал прв да го прележи корона вирусот.

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
Еееее @pixa се изнајаде бурек дури траеше карантинот оти ќе немало економија, сега продолжи против маските единственото нешто што можи да овозможи нормална економија.

Two hair stylists with the coronavirus wore masks. So did their 140 clients. Of those tested, none got sick

Ама СЗО рече дека не помагале, а тебе многу ти значи што ќе кажи Теодорос.
I believe masks play a role in protecting people from the coronavirus... овој па верувал.
Абе другар ти се изнајаде гомна дека за два месеци со непочитување на мерките ке испоумреме сите, еве пројдоа три и на крај на четврти сме, уште не сме испоумреле а богами и болничките капацитети не се полни... и сега логички се наметнува едно прашање да веувам на докторите што ги цитирав и мислењето мое го засновав на нивно или да верувам на некој што верувал за маски кои што личат на хартија преку уста, или пак на тебе да ти верувам каде јадеш гомна цело време како ни се дешава апокалипса.
Имам впечаток дека секој пост овде ан форумот што се напише, а е различен од мнозинството апокалиптични постови се карактеризира како неозбилен, не стручен и паушален, а кога им пратиш линк кој доктор го објавува ова добиваш од некој рандом градежен работник дека докторот го прегазило времето... со еден збор мизерија, а сега ке одам да чекам да испоумреме уште некој месец од заебаниот вирус.

Kajgana Shop

На врв Bottom