Македонија со најлошо здравство во цела Европа

Која ти е поентата, незнам, но треба ли и они да појадуваат?
Пациент во возило немаат, повик нема...значи нема проблем...е сега ако сакаш безпотребно да ги шиканираш, тоа е веќе твој проблем.
Повик нема ама може секој момент да има,дефицит знаеш дека има од возила и екипи така да...Башка верувам си шетала по други држави,кажи ако си видела возило на итна помош да се паркира пред пекара и да гнетат бурек

Бев во посета на пациент во битолската болница...

Бев во посета на пациент во битолската болница...

Добро е што не си бил во посета на болниците во Бардовци и во Демир Хисар, е тек тогаш немаше да знаеш како се викаш:(

Суровата реалност во оваа наша таканаречена државичка.

Not buying it.

Има патоказ во државна? Се знае каде треба да се иде во итен случај? Ти не мораш да го бајнуваш. И онака си бајнат за вреќа брашно.

Не коментирав за патоказите, него за одност. За вреќа брашно? јас немам гласано над 15 години, не знам за тебе а и не ме занима.

Суровата реалност во оваа наша таканаречена државичка.
На другар мало дете, го касна планинско диво куче пред една недела-две и немаше тетанус нигде да прими. Едноставно му викаат нема.
Врски бркање.

Со врски, му викаат отворено, у лице, еве ќе ти дадеме, али да знаеш ова е од тие што ги чуваме за нас и за угледни фаци.

Како да сме седумнаести век.

оса да те касне нема кај да се обратиш, не за друго па и посериозно.

Еден апдејт

Последно уредено:

Еден апдејт

Ја знам оваа клошаркава.
Врска нема со животот. :pos: :vozbud:

Zosto ocekuvame dobro zdravstvo vo drzavava, koga se sto e direktor na fondot, se sto e minister na zdravstvo, se teski lopovi, prevaranti, luge bez obraz...

Ehh, a od bedniot narod baraat da gi donirame parite od ddv ili da se otkazeme od plateznite karticki.....

Што има врска која е,што е и каква е ако е точно тоа што го пишала?
Дете е, затоа така лупета. Очигледно немал потреба да иде у болница. Тоа што го пишала девојката јас сум го осетил на своја кожа. Се додека раководните не сносат одговорност, ама не одговорност од типот разрешување од функција, туку судска и кривична ќе гледаме овакви приказни и понатаму.

Дете е, затоа така лупета. Очигледно немал потреба да иде у болница. Тоа што го пишала девојката јас сум го осетил на своја кожа. Се додека раководните не сносат одговорност, ама не одговорност од типот разрешување од функција, туку судска и кривична ќе гледаме овакви приказни и понатаму.
тоа значи уште 100 години:(

Еден апдејт
Проблемот е што НЕМА ни за ПАРИ, еве и да сакаш приватно нема, а за некој има џабе...
слично беше во ехЈу, Македонија ПОСЛЕДНА дозволи приватна стоматологија

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom