Коронавирус (COVID-19) - Општа дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата A__
  • Време на започнување Време на започнување
Таму нека одат албанци полицајци :) и мора да се вратат со пишани казни, со некој одреден минимум.
нема да пишат или ќе пишат ради реда. Ако збориш за редовна полиција.

Повеќе од 300 ковид позитивни пациенти во државава завршија во болница.

Се полнат капацитетите во 8ми септември монтажна болница , а на инфективна веќе скоро и да нема место.

Во функција се стави и детската болница во Козле.

Ова значи само уште поголема негрижа и притисок, врз оние кои имаат реални, тешки здравствени не-корона проблеми.

нема да пишат или ќе пишат ради реда. Ако збориш за редовна полиција.
Ама нема НЕМА, па и меѓу нив има многу нормални и совесни луѓе кои не ја прифаќаат нивната простота и непочитување на законите и мерките.
Затоа треба мешана група од полицајци.

За сите што викат дека секој што умирал од корона го пишувале. А и да има и некои стварно што не умреле од корона ама сепак ги ставиле видете колку има па и што не се во официјалната бројка на worldometers. Така да би рекол бројката на worldometers е реална и некаков си баланс помеѓу 2те групи.
Истрагата покажа дека всушност бројот на смртни случаи поврзани со коронавирусот е далеку поголем.
Data compiled by the statistical bodies of each of the home nations show 51,086 people died of either confirmed or suspected Covid-19 across the UK by the end of May. For comparison, the most up-to-date number given by the Department of Health — which only counts lab-confirmed deaths each day — stands at just 40,597. И тоа ова само во УК за 10 к повеќе а ги нема во официјалната бројка.

Sent from my SM-A705FN using Tapatalk
Доказ си дека ќорав не може да прогледа. Овие статии потенцираат само дека КАКО ШТО СЕ ВОДИ СТАТИСТИКА ЗА УМРЕНИ ОД КОРОНА, ГИ ИМА УШТЕ ТОЛКУ НА КОИ НЕ СТИГНАЛЕ ДА ИМ НАПРАВАТ ТЕСТ, СО ДРУГИ ЗБОРОВИ КАКО ШТО ПОЛЕКА СИТЕ ЌЕ СЕ ПОЗИТИВНИ, ЌЕ НЕМА ЧОВЕК ШТО ЌЕ УМРЕ, А ДА НЕ Е ОД КОРОНА.
Али тоа е, препораките на СЗО се СЕКОЈ ШТО Е ПОЗИТИВЕН, ПА ДУРИ И СУСПЕКТЕН (СОМНИТЕЛЕН) ДА СЕ ПИШИ ДЕКА Е КОРОНА.
Тоа го прават нашите, тоа го прават во соседството сите земји, тоа го прават сите каде има голем процент на мртви во однос на позитивни. Само онаму кај што односот е драстично помал на позитивни-починати изгледа не го прават тоа.

Ама нема НЕМА, па и меѓу нив има многу нормални и совесни луѓе кои не ја прифаќаат нивната простота и непочитување на законите и мерките.
Затоа треба мешана група од полицајци.
Веќе има мешани групи Бутел, Чаир, мислам и Ѓорче ама во тие места баш баш...кога во Чаир се случува ова, што да збориме за Грчец и Кондово. Ако и случајно казнат, ќе треба специјалци да ги вадат

Веќе има мешани групи Бутел, Чаир, мислам и Ѓорче ама во тие места баш баш...кога во Чаир се случува ова, што да збориме за Грчец и Кондово. Ако и случајно казнат, ќе треба специјалци да ги вадат
Нешто мора да се превземе..па нека почнат казни да фрчат за напад на службено лице, па нека одат и специјалци ако треба, море и армија со тенкови.
колку години поминаа со тој страв од нив, никој да неможе ништо да им рече, никој да не ги казни, струја и вода не плаќаат....мора нешто да се направи и да се стават во ред.

Секој ден кога ќе ме мавне по глава големава бројка........оваа слика ми излегува пред очи
Прегледај го приврзокот 256026

Да беа пошироки улиците ќе држеа дистанца, вака државата е крива.

Повисоки треба да се казните за неносење маска, и ако ги фатат под уста сместа казна без преговарање и опомени.
Не е ова пазар па ќе се пазариме со полицијата.
Сигурно и во Германија така се пазарат, аха.

Ете, и Шилегов, покрај сите мерки што ги преземал, не успеал да се самозаштити. Така пишува. Искрено се надевал дека не го пренел вирусот никому.

Повеќе од 300 ковид позитивни пациенти во државава завршија во болница.

Се полнат капацитетите во 8ми септември монтажна болница , а на инфективна веќе скоро и да нема место.

Во функција се стави и детската болница во Козле.

Се шири, ама слабее

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom