La Liga Santander 2016/2023

Статус
Затворена за нови мислења.

ob1

Член од
7 март 2010
Мислења
9.203
Поени од реакции
25.393
хахахахахахахаахаааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа дали?
Да.

Ea0sq-oWAAYWOma.jpg
Автоматски споено мислење:

Каква среќна ѕвезда има човеков, срце ми се наполни. После година дена фудбал, со прв допир на топка ја реши утакмицава.

Последно уредено:
Член од
5 март 2018
Мислења
16.960
Поени од реакции
19.313
За голот поништен не знам не се гледа убо дали ја допре Варан топката или не.
Да му го јајте таквото на Бензема сите шо го критикувате, каков сенс има чоекот за гол, е сега има утнувано ама па и кој напаѓач нема :)

Член од
21 април 2017
Мислења
237
Поени од реакции
703
За мене Бензема е играч кој се раѓат еднаш на 100 години.

10 години од неговото пензионирање фудбалскиот свет ќе сфатит уствари каков играч бил и ќе си ја добиет заслужената почит која му беше "одземена" шо ради неговото жртвување на сметка на Роналдо, шо ради статистичкиот фудбал шо ние навивачите го пратиме денес со различни глупи % на гол ratio и искористени шанси.

Просто, уметник

Член од
23 август 2010
Мислења
39.725
Поени од реакции
115.518
Татко ми е многу чуден човек, од сите играчи на светот него омилен му е Бензема. Секогаш кога ќе даде гол се дере КАРИИИИМММ и едноставно мило му е на душичката. Би го тепал со мокар весник до смрт, и него и Бензема. Па реално ни на мајка му не е омилен играч, а не на некој рандом родител од Фиром. Едноставно, би го убил.

Член од
5 март 2018
Мислења
16.960
Поени од реакции
19.313
Добро сега на сите ни е јасно за Бензема ама мора да се признае и дека има фудбал во чоекот, мене ми е Бензема Торес втор дел, ќе се усере јако некогаш ама ќе извади некој потег како од учебник.
Бројките кои ги држи Карим се за почит.

Член од
31 јули 2008
Мислења
2.808
Поени од реакции
1.529
Карим денес играше милиметарски точен фудбал, една од најдобрите партии за Реал. Плус да не се заборави и неуморливото трчање и притисокот што константно им го вршеше на дефанзивата и голманот на Валенсија. Едноставно ги уби човекот.

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Каков фудбал изиграа вчера Реал...секоја чест...кога беа најаки неможеа да ја добијат Валенсија а сега ги растурија од пресинг ...изградени акции,триаголници,уфрлувања...се му беше како под ноти...посебно Крос и Хазард растурија...обично го критикувам Хазард ама неговата физичка состојба е за пофалба.

Реал беа мачни за гледање цела сезона, ама вчера како да беше друга екипа...класи над фудбалот односно мачењето што го приредува Барселона.

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.703
Поени од реакции
22.843
Каков фудбал изиграа вчера Реал...секоја чест...кога беа најаки неможеа да ја добијат Валенсија а сега ги растурија од пресинг ...изградени акции,триаголници,уфрлувања...се му беше како под ноти...посебно Крос и Хазард растурија...обично го критикувам Хазард ама неговата физичка состојба е за пофалба.

Реал беа мачни за гледање цела сезона, ама вчера како да беше друга екипа...класи над фудбалот односно мачењето што го приредува Барселона.
Молим те напиши дека Барселона нема шанси да ја освои титулата.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Добро сега на сите ни е јасно за Бензема ама мора да се признае и дека има фудбал во чоекот, мене ми е Бензема Торес втор дел, ќе се усере јако некогаш ама ќе извади некој потег како од учебник.
Бројките кои ги држи Карим се за почит.
Апсолутно Торес за ниту еден тим не бил толку корисен, жртвуван и воедбо опструиран. Кога ќе кажам корисен, мислам на тоа да си напаѓач ама да играш за тимот а не за себе, да даваш голови. Боби и Бензема се за споредба (тоа што го играат на терен низ кариера).

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.703
Поени од реакции
22.843
Апсолутно Торес за ниту еден тим не бил толку корисен, жртвуван и воедбо опструиран. Кога ќе кажам корисен, мислам на тоа да си напаѓач ама да играш за тимот а не за себе, да даваш голови. Боби и Бензема се за споредба (тоа што го играат на терен низ кариера).
Добар играч е Боби Божиновски, ама не ти држи споредбата со Бензема.

bozinovski-bobi-mak-gp.jpg

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.577
Поени од реакции
59.315
Не се расфрлајте со комплименти за Бензема

ob1

Член од
7 март 2010
Мислења
9.203
Поени од реакции
25.393
Член од
5 март 2018
Мислења
16.960
Поени од реакции
19.313
Не, не мислев за споредба туку онака кога ќе се сплетка некогаш пред гол а ќе постигни некој мајсторски гол.
Торес последниот мандат во Атлетико ќе испромашеше сто шанси ама ќе извадеше некоја мајсторија како од учебник.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom