- Член од
- 5 март 2018
- Мислења
- 16.543
- Поени од реакции
- 18.796
Како дојде времето 165 ни изгледаат малцеНеофицијално денеска околу 165 од кои околу 100 во Скопје.....
Како дојде времето 165 ни изгледаат малцеНеофицијално денеска околу 165 од кои околу 100 во Скопје.....
Целта е преку 5 гига СЗО да ти ја контролира маската. Кристалната структура се менува и се стеснува, те гуши, а ти понизно пајџаш на земја и во агонија вадиш стотче за дексаметазон . Парите ги зема дрон, ампула ти пушта исто дрон.Па кој фактор си ти да идеш без маска... тоа само политичарите смеат и џандарите. Тие смеат и да се ракуваат, иако нели е строго забрането. Има да си носиш маска, како порано што носеле одредена каста на луѓе
Прегледај го приврзокот 255716
Почнаа да казнуваат и таму....Неофицијално денеска околу 165 од кои околу 100 во Скопје.....
Инаку денеска се изнервирав со едни џандарчиња, пешки одев накај кола по паркингот во Лептокарија.....ми вика немаш маска....препотен од спаринава му викам "на отворен простор сум, има растојание мегу луѓе", иди во Чаир да видиш дали носат маски. Ми вика господине немојте така, навредувате службено лице....си влегов во кола, запалив машина и си отидов. Морони од нас ќе прават.....сељачишта.
Па скоро 90% од мамичките на ФБ се со факултет Во нашава непрокопсана веќе и не е критериум факултетската диплома, со чест на исклучоците!ама кога ќе видиш на ФБ дека некој со факултет го тера...
Нека го прашаат таткото на нусето -Сефедин Алиу14 ЗАБОЛЕНИ СО КОВИД-19 ОД СВАДБА ВО СКОПЈЕ НЕ ГИ ДАВААТ КОНТАКТИТЕ - Сакам Да Кажам
Во Скопје има 20 големи кластери од прослави и собири, а во цела земја 40, кажа директорката на Државниот здравствен […]sdk.mk
Од кластерот „свадба во Скопје“ досега позитивни се 14 лица, но никој од нив како што вели Бухова не сака да даде контакти кои лица биле на свадбата и со кого имале контакти изминатиот период.
„На свадбата имало околу 100 гости, а немаме ниту еден контакт. Многу тешко успеваме да добиеме информации, ни кажуваат имиња и презимиња со неколку букви различни, непостоечки телефонски броеви и електронски адреси, грешни домашни адреси. Кога инспекторите ќе отидат да однесат решенија за изолација луѓето не ни отвораат врата и одбиваат да ги земат решенијата“, додава Бухова
како СВАДБА, нели се уште забранети се прослави, нема протокол ??? од 22.06 нешто ќе почне. ама ова е друго14 ЗАБОЛЕНИ СО КОВИД-19 ОД СВАДБА ВО СКОПЈЕ НЕ ГИ ДАВААТ КОНТАКТИТЕ - Сакам Да Кажам
Во Скопје има 20 големи кластери од прослави и собири, а во цела земја 40, кажа директорката на Државниот здравствен […]sdk.mk
Од кластерот „свадба во Скопје“ досега позитивни се 14 лица, но никој од нив како што вели Бухова не сака да даде контакти кои лица биле на свадбата и со кого имале контакти изминатиот период.
„На свадбата имало околу 100 гости, а немаме ниту еден контакт. Многу тешко успеваме да добиеме информации, ни кажуваат имиња и презимиња со неколку букви различни, непостоечки телефонски броеви и електронски адреси, грешни домашни адреси. Кога инспекторите ќе отидат да однесат решенија за изолација луѓето не ни отвораат врата и одбиваат да ги земат решенијата“, додава Бухова
Јас бев во Чапљина, па и каплар бев, што да ти причам: Малку на вежбата па и пред тоа да покажеш како треба, значи дупла порција! Кога ќе симнеш маската и чизмите мислиш ќе полеташ! Ама сега се други времиња, да им дадеш телефон со бројчаник на вртење, пола од зелениве нема да знаат да свртатЗaтoa не требaше вoјскa дa укинaт,кoгa ке пузиш нa лaкти oд кaсaрнa Илинден дo Стенкoвец нa 60 степени сo гaс мaскa стaвенa имa пaлaчинкa сo нутелa дa ти бидaт мaскиве плaтнени aмa тoa е.Не чини ни мнoгу технoлoгии све преку тaч дa ни е oвoзмoженo и дoстaпнo,пa зaтoa инвaлиди ке стaнеме
toa bilo svadba na losite,(citaj poslusnite) kauri ili svadba na lica-pripadnici na edna grupa gragani14 ЗАБОЛЕНИ СО КОВИД-19 ОД СВАДБА ВО СКОПЈЕ НЕ ГИ ДАВААТ КОНТАКТИТЕ - Сакам Да Кажам
Угледна фамилија еtoa bilo svadba na losite,(citaj poslusnite) kauri ili svadba na lica-pripadnici na edna grupa gragani