Тонот на Обамејанг во изјавата за договорот не ми изгледа баш пријателски.Кај ги наоѓаат инфава фановиве на други тимови, ние што не можеме?
Се што има кажано наводно Обамејанг е дека на Арсенал е да го убеди да остане во тимот, нигде немам прочитано за спукување или за нешто повеќе. А за негово стартно место, хахаха, па Обамејанг со една нога да е, нема кој да игра место него. Кај нас Ремзи и Санчез играа кога се знаеше дека сакаат да си одат, не па Обамејанг. Тоа казнување за неиграње се прави на Џака,Мустафи,Луиз и таквата екипа, што и плус би било ако не играат.
Иначе да, ќе игра сигурно, ако прашуваш за на фантази дали да го ставиш за double week-от![]()
Не ми се верува, не ми изгледа за циганче ко Санчез, башка верувам дека го сака клубот и дека би дал се додека е тука.Тонот на Обамејанг во изјавата за договорот не ми изгледа баш пријателски.
Иначе, секако, за тоа прашувам. Ајде Артета ќе го стави во тим, нормално, туку да не се накурчи нешто тој, па да не игра како што треба, да изводи бесни глисти, тој фазон.
Чисто сумњам и да фатиме ЛШ, ако нејќе да потпише барем да извадеме некој денар, знам дека ќе не кошта многу пари ама Кавани е краткотрајна опција, за 2/3години, или нека земат перспективен млад играч со потенцијал, доста имиња се вртат, пример Edouard(celtic), Johnatan David(gent), Inaki Williams(Bilbao)Обамејанг ќе потпише нов догпвпр само ако влезиме во ЛШ, толку е просто
Sent from my JSN-L21 using Tapatalk
Абе за Кутињо повраќаш, ти се гади од помислата, а Кавани го сакаш.Чисто сумњам и да фатиме ЛШ, ако нејќе да потпише барем да извадеме некој денар, знам дека ќе не кошта многу пари ама Кавани е краткотрајна опција, за 2/3години, или нека земат перспективен млад играч со потенцијал, доста имиња се вртат, пример Edouard(celtic), Johnatan David(gent), Inaki Williams(Bilbao)
Да не се правиме сеа ептен и ние намќори, сите кудевме за Седрик, ама не се Арсенал криви што чоекот не доби шанса, светов е превртен наопаку. Ама сега ќе го видиме, ако добие шанса ќе знаеме дали се фрлени за џабе.Кавани е класа шпиц играч, не е некој лингур, бонус е тоа што нема да му дадеме пари на вампирот Џорбачиан.
Зашо сакате играч како Кутињо, ќе не одере вампирот, ако еден пензионер како Луиз клубот го коштал 25м, нејкам ни да знам за играчиштето кој никој подобар клуб го нејќе...
Ако има Арсенал такви пари на располагање, нека активират клаузулата за Томас Парти, очајно ни фале таков играч...
На крај краишта не е Кронке крив што достапните финансиски ресурси не се користат правилно, ако продужеме вака да фрламе, не знам кај ќе ни е крајот.
Нејќам ни да зборам за маестралниот потег со Седрик Соареш.....5м фунти у канта, на здравје.