C
CoolIris
Гостин
Знаете душичко, многу ми е симпатично што докторкава има толку портпароли на форумот.Зошто ти си константно на работа???
Бјонс никогаш не се жалела од работа, напротив, ти и други не ја сфативте или нејќете да ја читате...па она тебе те ѓали и такви како тебе што горите секојдневно а некои други мед.сестри со лажни потврди дремат дома, земаат цела плата, шетаат по пазари и возат точак на кеј, а демек неспособни за на работа.
Мислам дека во овој случај, ти си изиграната хумана сестра, која ако продолжи така со тоа темпо, незнам искрено до кај ќе догураш душичко.
нема персонал..е па нема, седат дома здрави и прави, а работат многу болни и дежураат 24 часа.
нема правда, го нема ни Калимемро.
Меѓутоа, во неколку реченици напишани на форумов, прикажа повеќе за неа и за тоа каков човек е, отколку за оние кои не си ја работеле работата.
Како медицинско лице, за мене е дегутантно да си дозволам било каква критика, за сите они кои пожртвувано работат на терен, во време на пандемија со нов, непознат и невидлив непријател.
Уште многу леб сум требала да јадам за да сум ја стигнела? Ма немој молим те, каков е тој коментар кон колешка? И сум добивала симпатии преку неа на форумов...напротив докторке, вие со вашите зборови ги губите сите симпатии на форумот. Женава уште еднаш треба да прочита Хипократова заклетва.
Искажувам свое мислење, ама не дозволувам, да се потценува работата на луѓето кои се во први борбени редови.