Коронавирус (COVID-19) - Општа дискусија

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.754
Поени од реакции
21.433
Овие е мислење кои скоро сите го имате за девојчево, само другите се плашите од бан.
Автоматски споено мислење:

Така е.
Како беше оној шконтарот што му плесна во фаца на градоначалникот на една општина " ќе ти е.ам ма.ер у п.чка, сите дома имаме оружје".
Поздрав

M

Macedon1um

Гостин
Да не знаеш кој е повеќе мизерен во ситуацијава..
Дали боем билдеров Мицковски или овие од СДСМ што пола партија им е изолација битно го бркаат како куче насекаде него :icon_lol:

Последно уредено:
Член од
25 март 2012
Мислења
8.602
Поени од реакции
5.227
они можеле да праат што сакаат и никој ништо да не им може, нема за нив правила во општествово тоа е за каури, инаку видовме четири изјави со закани на Албанските етнички и верски лидери, дека ќе одговорат со насилство ако мерките важат и за нив, со тоа ја вратија короната единствени во Европа...

али ние да сме припазеле со коментарите на форумов

:lolzz:
Кој верски лидер мислиш? Оној кој е инсталиран од УДБА? Оној кој го благослови Груевски?

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.174
Поени од реакции
84.038
Види мене најмал проблем ми е тоа , пцуете ги колку сакате ако форумов е место за испукување и ширење омраза топ.Како што знам и на форумов има правила.Реков ако пуно(и покрај неговите секојдневни бисери) почнеше овде да пцуе ќе летаа банови.
Одма се мењам со Пуно. Да бидам не толку колку он што е дискриминиран на форумов, него десет пати повеќе, во замена да имам карт бланш у реалноста што кур сакам да праам само затоа што сум Албанец, да ја уценувам цела држава дека ако не ме пушти да ширам зараза, ќе има пак војна и слични малоумности.

Член од
25 март 2012
Мислења
8.602
Поени од реакции
5.227
Како беше оној шконтарот што му плесна во фаца на градоначалникот на една општина " ќе ти е.ам ма.ер у п.чка, сите дома имаме оружје".
Поздрав
И ова така е, имаш други прашања?

Ryan Giggs

Член од
27 мај 2009
Мислења
11.754
Поени од реакции
21.433
Кој верски лидер мислиш? Оној кој е инсталиран од УДБА? Оној кој го благослови Груевски?
оној шупакот завчера што повика на џихад со IQ -15.

Тишка

Кротитељ
Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.953
Поени од реакции
9.582
Зато овие имет 3 држави ние ниедна ке немаме за скоро. 1913 година е напраена најдобрата одлука во Букурешт само шо полека сфаќам ,некој го увидел то пред 100 години шо сорта од народ е македонскиот.Ебај го си чутит.

Ryan Giggs

Член од
27 мај 2009
Мислења
11.754
Поени од реакции
21.433
И ова така е, имаш други прашања?
а да заборавив беше горе наведеното со + од А до Ж ете така да знаеш.

Овој гарант е некој твој близок, тука сте негде со коефициент на не-интелигенција.

Член од
25 март 2012
Мислења
8.602
Поени од реакции
5.227
Одма се мењам со Пуно. Да бидам не толку колку он што е дискриминиран на форумов, него десет пати повеќе, во замена да имам карт бланш у реалноста што кур сакам да праам само затоа што сум Албанец, да ја уценувам цела држава дека ако не ме пушти да ширам зараза, ќе има пак војна и слични малоумности.
Сигурен мислиш во друг паралелен универзум каде има Пуно и таму. Вечерва со научна фантастика до крај ќе одите.

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.174
Поени од реакции
84.038
Да не знаеш кој е повеќе мизерен во ситуацијава..
Дали боем фитнес тренеров Мицковски или овие од СДСМ што пола партија им е изолација битно го бркаат како куче насекаде него :icon_lol:
Тоа со Мицковски и слични случаи ми е најсмешно на свет. Седел у кафана. Демек, мерките не ги почитувал.
Они пред неколку дена замижаа на масовно седење по кафани и тоа со 50-100 души, на повеќе места, секоја вечер, у сред полициски час, сеа Мицковски бил проблемот. Или оние јадни 15 џандари што напраиле журка у викендица.

Член од
15 ноември 2013
Мислења
1.534
Поени од реакции
2.649
Океј требаше мр. дени да го земам за пример , пуно не е дискриминиран ради што е албанец туку ради што неговите ставови и размислувања се двојно стандардни и пристрасни.Во тие албанци(не шќиптари) спаѓа и мр.дени читај ги постовите негови и размисли малку.

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.174
Поени од реакции
84.038
тој се закануваше пред некој ден, али се извини утре дента
а реисот на двапати, еднаш за пари, еднаш за да не важат и за Бајрам исти ограничувања како за Велигден.

Член од
25 март 2012
Мислења
8.602
Поени од реакции
5.227
Стави и линк па ќе коментирам, немам ни војла ни нерви да следам индивидуи со IQ - 15, не сум како тебе толку блиско до него.
Автоматски споено мислење:

имавте друг некој?
Па тој е неколку декади, истиот инсталиран од вас.

Kajgana Shop

На врв Bottom