- Член од
- 15 ноември 2013
- Мислења
- 1.534
- Поени од реакции
- 2.649
@CoolIris е донекаде во право , претерано ширење на омраза има во темава(пасивно ја следам бајѓи време) да се случуваше вака од страна албанциве кон нас банови ќе летаа.Е сеа дур сме кај браќава точно е дека мнозина од нив се нецивилизирани , гледавме ифтари бајрами играње курташак со полиција непочитување на полициски час и сл.Точно е дека си прават што сакаат и никој ништо не им може.Само ве гледам многу од вас си претпоставувам дека сте од Скопје па судите по тоа што гледате , албанциве штп живеат во Скопје се едни од најнецивилизираните суштества што сум ги сретнал(мнозина генерализрам) , пошто сум од град каде што има албанци живеам во маало каде што сме мешани веруј те ме овде албанциве се далеку поцивилизирани од вашите(пошто студирам Скопје можам да ги споредам вашите со нашите).Сеа не ме сфаќајте погрешно овдешниве не се евреи(во смисла на интелигенција) ама не се како вашите.Така да дај намалете со пцуењево реков да беше обратно тие да се понашаа на форумов вака ќе ги баниравте.