На 3:54 има камео од дечкото со Корејците пред некој месец.Пуштете од 4- та минута
Или поточно од Рамковниот договор наваму!Новиов вид е правен последни 20години, не по природен пат, туку по политички пат. Благодарение на власта , oни направија ваков неуништлив вид што може да е над сите во државава. Исто така никој не може да ги уништи, освен самите себе да се уништа, а еве на добар пат се..
Пациентот Заир !!!Прегледај го приврзокот 254034
За тие што го пропуштиве Двојаковски пред некој ден, ако сега Заир не ве убеди, ви нема спас.
Многу е провидно како од петни жили се трудат да им објаснат дека ова не е заебанција, 3 месеци подоцна. Прво ко демек оној Салиу туку така добива бекстејџ на Инфективна, сега па лице в лице со Заир.Прегледај го приврзокот 254034
За тие што го пропуштиве Двојаковски пред некој ден, ако сега Заир не ве убеди, ви нема спас.
Ајде најди еден пост МОЈ каде тврдам дека не постои вирусов.
Ова важи за тебе и за оној дебилон што ме цитирал погоре.
Ако најдеш,цитирај ме и ќе исчезнам за стално од темава,воедно и ќе ти/ви се извинам.
Во спротивно очекувам истото од вас.
Извинување тука многу тешко да добиеш. Луѓето генерално имаат превисоко его, а кога станува збор за форумов кај што дополнително сме и комплексаши, нема шанси.@Saber Rider чекам извинување.
Чим си модератор(незнаев за ова,да знаев ич немаше да те цитирам) уште побрзо можеш да најдеш мој пост каде викам дека Корона не постои.
Се е затворено колку што знам сега за сегаздраво луге ИЗВИНЕТЕ но незнам како и каде да прашам никој ништо незбори ко се да е мртво,ме интересира пошто тука веке се виде,како е заминувањето за европа ВОЗДУХ ЗЕМЈА функционира ли или кога ке функционира и дали малтретираат на граница,знае ли некој нешто?????!!!!//!?
Само копнено засега може да излезеш.. без поголем проблем. Јави се у мвр , бараат податоци кој што каде и зошто оди.. денес мој познаник со автомобил 2ца внатре, поминале према србија без малтретирање и без проблеми.. утре треба да стигне па ќе ми сподели повеќе инфо ...здраво луге ИЗВИНЕТЕ но незнам како и каде да прашам никој ништо незбори ко се да е мртво,ме интересира пошто тука веке се виде,како е заминувањето за европа ВОЗДУХ ЗЕМЈА функционира ли или кога ке функционира и дали малтретираат на граница,знае ли некој нешто?????!!!!//!?