Фудбалски/трансфер дискусии

Член од
5 март 2018
Мислења
17.064
Поени од реакции
19.448
Го отепаа од дрвење медиумите за Лаутаро во Барселона, исто како со Нејмар, две години го враќаат Нејмар во Барса еве го никако да слета.
Го ценам Лаутаро ама ако го потпишат дали тоа значи дека Суарез ќе се збогува со Барселона ?
Кутри Гризман никако да му се поклопат коцките, таман ќе си речиш еве се повреди Суарез конечно ќе го видиме во вистинско светло на неговата позиција, оп Лаутаро му го носат :)

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Да, дека ако дојде Лаутаро а Суарез си оди, одма ќе биде опција број еден во нападот пред Гризман.
Прво крилце, па десетка, па клупица малку, свирење, можна позајмица и тогаш, ќе добие шанса ко 9ка.

Член од
5 март 2018
Мислења
17.064
Поени од реакции
19.448
Јас се надевам дека трансферот нема да се оствари, баш заради овие работи, во Интер има шанса да се доизгради како играч, во Барса можи да биди вечита резерва и да му оди кариерата у курац.

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Јас се надевам дека трансферот нема да се оствари, баш заради овие работи, во Интер има шанса да се доизгради како играч, во Барса можи да биди вечита резерва и да му оди кариерата у курац.
Синкир ќе ти смени нешто

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.758
Поени од реакции
52.727
Дали најголемиот трансфер летово ќе биде Мората во Атлетико :unsure:

Член од
5 март 2018
Мислења
17.064
Поени од реакции
19.448
Член од
5 март 2018
Мислења
17.064
Поени од реакции
19.448
Атлетико се обврзани летово да платат пеесет и нешто милиони и да го направат трансферот на Мората перманентен.
Абе трансферот не е перманентен уште од лани ??
Или јас трипам ?
Едит Сега читам, жими се мислев дека трансферот е комплетиран, не знаев, затоа што убаво се сеќавам дури и Алваро имаше на инста изјава дека е среќен дека ќе продолжи за Атлетико ...

Последно уредено:

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.758
Поени од реакции
52.727
Абе трансферот не е перманентен уште од лани ??
Или јас трипам ?
Едит Сега читам, жими се мислев дека трансферот е комплетиран, не знаев, затоа што убаво се сеќавам дури и Алваро имаше на инста изјава дека е среќен дека ќе продолжи за Атлетико ...
Лани го договорија откупот, ама треба да се плати и да се комплетира трансферот ова лето :D

Член од
5 март 2018
Мислења
17.064
Поени од реакции
19.448
Лани го договорија откупот, ама треба да се плати и да се комплетира трансферот ова лето :D
Да,да јасно ми е сега :) Затоа се збунив, знам дека лани се договорија за перманентно да остани во клубот.

Член од
16 ноември 2013
Мислења
8.587
Поени од реакции
13.954
Го отепаа од дрвење медиумите за Лаутаро во Барселона, исто како со Нејмар, две години го враќаат Нејмар во Барса еве го никако да слета.
Го ценам Лаутаро ама ако го потпишат дали тоа значи дека Суарез ќе се збогува со Барселона ?
Кутри Гризман никако да му се поклопат коцките, таман ќе си речиш еве се повреди Суарез конечно ќе го видиме во вистинско светло на неговата позиција, оп Лаутаро му го носат :)
Јас се надевам дека нема да соберат 111 милиони да платат, 10 гола има човекот во живот дадено, неколку добри утакмици, лудост е таква сума да платиш, плус сега до кризава ко 200 милиони да си платил ќе дојде. Ама не ме луди ненормалниве и тоа да го направат.

Иначе Суарез ќе си оди од Барса кога ќе се пензионира Меси мислам, најдобро другарче му е, т.е. единствено :D ќе ги шитнат Кутињо и Дембеле ако некој ги купи по половна цена и во напад ќе останат Меси, Суарез, Гризман, Фати, Брејтвејт и Лаутаро ако го купат.

Член од
5 март 2018
Мислења
17.064
Поени од реакции
19.448
Јас се надевам дека нема да соберат 111 милиони да платат, 10 гола има човекот во живот дадено, неколку добри утакмици, лудост е таква сума да платиш, плус сега до кризава ко 200 милиони да си платил ќе дојде. Ама не ме луди ненормалниве и тоа да го направат.

Иначе Суарез ќе си оди од Барса кога ќе се пензионира Меси мислам, најдобро другарче му е, т.е. единствено :D ќе ги шитнат Кутињо и Дембеле ако некој ги купи по половна цена и во напад ќе останат Меси, Суарез, Гризман, Фати, Брејтвејт и Лаутаро ако го купат.
111 милиони :eek:
Бог знае каква пералница се прави со овие трансферите, дај нека излезат Анонимус со некои документи нека ги ги разоткријат :)
Автоматски споено мислење:

@Трибиани Спиј мирно :)

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom