- Член од
- 1 јуни 2011
- Мислења
- 25.923
- Поени од реакции
- 41.895
Прво засилување на Њукасл.
Sent from my Mi MIX 2S using Tapatalk
Sent from my Mi MIX 2S using Tapatalk
До сега кафе пиевмеТи личен адвокат да не му си ?
Добро мадамДо сега кафе пиевме
Синкир ќе ти смени нештоЈас се надевам дека трансферот нема да се оствари, баш заради овие работи, во Интер има шанса да се доизгради како играч, во Барса можи да биди вечита резерва и да му оди кариерата у курац.
???Дали најголемиот трансфер летово ќе биде Мората во Атлетико
Си прајме муабетСинкир ќе ти смени нешто
Атлетико се обврзани летово да платат пеесет и нешто милиони и да го направат трансферот на Мората перманентен.
Абе трансферот не е перманентен уште од лани ??Атлетико се обврзани летово да платат пеесет и нешто милиони и да го направат трансферот на Мората перманентен.
Лани го договорија откупот, ама треба да се плати и да се комплетира трансферот ова летоАбе трансферот не е перманентен уште од лани ??
Или јас трипам ?
Едит Сега читам, жими се мислев дека трансферот е комплетиран, не знаев, затоа што убаво се сеќавам дури и Алваро имаше на инста изјава дека е среќен дека ќе продолжи за Атлетико ...
Да,да јасно ми е сега Затоа се збунив, знам дека лани се договорија за перманентно да остани во клубот.Лани го договорија откупот, ама треба да се плати и да се комплетира трансферот ова лето
Јас се надевам дека нема да соберат 111 милиони да платат, 10 гола има човекот во живот дадено, неколку добри утакмици, лудост е таква сума да платиш, плус сега до кризава ко 200 милиони да си платил ќе дојде. Ама не ме луди ненормалниве и тоа да го направат.Го отепаа од дрвење медиумите за Лаутаро во Барселона, исто како со Нејмар, две години го враќаат Нејмар во Барса еве го никако да слета.
Го ценам Лаутаро ама ако го потпишат дали тоа значи дека Суарез ќе се збогува со Барселона ?
Кутри Гризман никако да му се поклопат коцките, таман ќе си речиш еве се повреди Суарез конечно ќе го видиме во вистинско светло на неговата позиција, оп Лаутаро му го носат
111 милиониЈас се надевам дека нема да соберат 111 милиони да платат, 10 гола има човекот во живот дадено, неколку добри утакмици, лудост е таква сума да платиш, плус сега до кризава ко 200 милиони да си платил ќе дојде. Ама не ме луди ненормалниве и тоа да го направат.
Иначе Суарез ќе си оди од Барса кога ќе се пензионира Меси мислам, најдобро другарче му е, т.е. единствено ќе ги шитнат Кутињо и Дембеле ако некој ги купи по половна цена и во напад ќе останат Меси, Суарез, Гризман, Фати, Брејтвејт и Лаутаро ако го купат.