Аliexpress (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
А мене ми нема апсолутно ништо стигнато од нарачките од март и април.

Сеуште чекам пратки од фебруари, 2 од март стигнаа а треба уште 20 да стигнат има неколку од фебруари али сеуште ништо. што се случува у државава кој ке ти каже..

Мене денес ми стигна сметката за вода, струјата на маил ја добивам и никаква пратка не носеше поштарот од можни 12 нарачани од крај на фебруар до почеток на Мај.

Мене денес ми стигна сметката за вода, струјата на маил ја добивам и никаква пратка не носеше поштарот од можни 12 нарачани од крај на фебруар до почеток на Мај.
Денес на мајка ми и донесоа пратка што ја имаше нарачано на почетокот на март.
Мене не, ама бар некој виде аир

mene mi pisuvase taka no otkoga izleze toa taka pomina tocno eden mesec pa ja dobiv edna ot pratkine pred nekoj den

Пошти на Северна Македонија официјална веб страна не работи веќе 3 дена?? И јас имам тоа ,,пратката се прима од испраќач,, за 2 пратки од 12, ам пак добро нешто мрдна од мртва точка после 2 месеца и кусур.

Пошти на Северна Македонија официјална веб страна не работи веќе 3 дена?? И јас имам тоа ,,пратката се прима од испраќач,, за 2 пратки од 12, ам пак добро нешто мрдна од мртва точка после 2 месеца и кусур.
батец НЕ 3 ДЕНА јас се прашувам дали воопшто работаат,,,,ШТО ТИ Е ДРЖАВНА ПОСЛА БРЕ,,,,,СВАКА МУ ЧАС НА ТОЈ КОЈ Е СПИКАН ТАМУ :(

Дечки треба ли да чекам да истече периодов за заштита за да можам да отворам Dispute ? Некој искуства ?
193c596bb8f9b632fbdadaa75eda013e.jpg

d547379341bef384558a8a69f1ed83ae.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Дечки треба ли да чекам да истече периодов за заштита за да можам да отворам Dispute ? Некој искуства ?
193c596bb8f9b632fbdadaa75eda013e.jpg

d547379341bef384558a8a69f1ed83ae.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk
Можеш и сега да отвориш.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom