- Член од
- 26 април 2020
- Мислења
- 57
- Поени од реакции
- 83
Знае ли некој дали стигнуваат нарачките од Iherb?
Било што да нарачаш стигнува од Германија.Знае ли некој дали стигнуваат нарачките од Германија ?
Требаше на 17 Мај, па после одложија за 1 Јуни, па сега продолжуваат за 15 Јуни, се гледа дека целта на одложувањето е да се заджат луѓето овде додека не се одржат изборите, сигурно ке одложат и после 15ти јуни, инаку реална потраба за затворени граници Нема сите соседни држави веќе се отворија. Јас лично не сум засегнат со затворените граници освен што тоа се користи како оправдување од поштата да не ги добијам нарачките кои ги имам нарачано од порано.Требаше од 15 јуни да се отворат границите.
Од Германија нема голем број на нарачки се знае дека најголемите глобални интернет продавници се eBay и Алиекспрес тие имааат најдобри цени + поштарина какви што никоја друга интернет продавница не може да постигне.Било што да нарачаш стигнува од Германија.
Да.Vi stigaat li pratki od ali express?
Sent from my JSN-L21 using Tapatalk
Мене не. Ништо ми нема стигнато од март.Vi stigaat li pratki od ali express?
како што гледам од форумот за северозападна македонија не стигаат пратките од 15 март наваму не се испорачува, а во Велес гледам дека стигнуват и нема некој друг да се жали од источна македонија, така да најверојатно само во северозапдните општини нема испрака.Vi stigaat li pratki od ali express?
И во Источна нема....како што гледам од форумот за северозападна македонија не стигаат пратките од 15 март наваму не се испорачува, а во Велес гледам дека стигнуват и нема некој друг да се жали од источна македонија, така да најверојатно само во северозапдните општини нема испрака.
Само две во последниве два месеци.Минатата недела пристигнаа и двете.Vi stigaat li pratki od ali express?
Стигаат и во Охрид 100% потврдено, инаку и пратки што сум ги нарачал во средина на Април на тракинг гледам дека дури пред 3 дена тргнаа за навака.
Edit: Од Кина за Европа мислев![]()
Проблемот е во нашата пошта и поштарите, пратка од Германија ја пратев со тракинг и дента кога стигна во Охрид ја подигнав одма, а поштарот известувањето го донесе 1 недела откако ги подигнав, премногу споро се движи внатрешниот сообраќај на пратките али јас ево 2 пратки чекам од Али скоро 350 евра се двете од кои едната сеуште не е тргната од Кина а купена е на 30 април, а таа што ја нарачав на 24 април тргна од Кина пред неколку дена.....Прегледај го приврзокот 253952
Oд седина на Фебруари до 5 мај нитуедна нема пристигнато а кога правам тракинг преку телефон на алиекспрес за првите 3 искача дека се подигнати, а на 17 трак како на сликава. И една од Америка чекам и таа недоаѓа претена на почетокот на Март, чудно како во некои градови има испорака во некои не?????