Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Во време кога дембеле и кутињо некој ги плати по 150 милиони
По оваа логика нема да најдеш трансфер на кој ќе му ја оправдаш цената.
Ај вака, кога некој за Кутињо и Дембеле дал по 150 милиони, тогаш вие Лукаку за Џ сте го земале.
Дембеле и Кутињо се исклучоци, не пракса.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.871
Поени од реакции
116.149
На Икарди ланското курчоболие и неиграње во вториот дел од сезоната му ја спуштија цената. Ова со позајмицата во ПСЖ беше две работи:
1. Терање инает на Јуве и Икарди и држење неизвесност до последен момент
2. Одлагање за една година на евентуалниот трансфер во ПСЖ, пак ќе кажам за да не се продаде во Јувентус, плус сеа ако не се лажам им опнаа и некоја клаузула на ПСЖ за италијански клубови.

Се знаеше лани уште во февруари/март дека со него приказната е завршена, финтата беше да не се даде на Јувентус или било која жабарска екипа, а и да се извади пристојна сума. Не е лошо ни 60м со оглед на тоа дека беше спремен да седи на клупа до крајот на договорот, све да му ебам папучарско.

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.245
Поени од реакции
13.170
По оваа логика нема да најдеш трансфер на кој ќе му ја оправдаш цената.
Ај вака, кога некој за Кутињо и Дембеле дал по 150 милиони, тогаш вие Лукаку за Џ сте го земале.
Дембеле и Кутињо се исклучоци, не пракса.
Во ред,стои и тоа.
Како и да е,60 милиона е смешна сума.

Sent from my SM-G975U using Tapatalk

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Во ред,стои и тоа.
Како и да е,60 милиона е смешна сума.

Зависи од ситуацијата, ниту еден трансфер не е ист и затоа не можеш така да гледаш. Не можеш да кажеш „Ако Кепа е платен 80м евра, тогаш Донарума вреди 170“, пример. Бидете среќни што се договори да продолжи договор за да го пуштите во ПСЖ. Да водеше инает и да останеше во Интер, сега ќе си беше фри ејџент и ќе си отидеше за ич пари.

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.245
Поени од реакции
13.170
Зависи од ситуацијата, ниту еден трансфер не е ист и затоа не можеш така да гледаш. Не можеш да кажеш „Ако Кепа е платен 80м евра, тогаш Донарума вреди 170“, пример. Бидете среќни што се договори да продолжи договор за да го пуштите во ПСЖ. Да водеше инает и да останеше во Интер, сега ќе си беше фри ејџент и ќе си отидеше за ич пари.
БраТ,не ме заебавај жити се.
Тимо факинг вернер од смрдената бундес лига,од смрдениот лајпциг e вреднуван 60 милиона евра!!!
Икарди е фудбалски господ,исус,алах,буда за него!
Реал плаќа лудачки суми за цигани небањати од бразил.
Вие Кеита факинг Наби за 60 милиона го земавте!
Ни за жаомиемарио дадовме околу 50!!!
И уште катаљарда примери...

И сеа Икарди 60милиона?
Напаѓач кој е топ 5 во свет со уште 7+ сезони пред него на врвно ниво!
Напаѓач кој во умрена екипа 25+ гола даваше во сезона на 22години!
Да не се лажеме,не ограби ПСЖ!

пс.Болје они него Јубе ;)

Член од
23 август 2010
Мислења
39.871
Поени од реакции
116.149
Тимо факинг вернер од смрдената бундес лига,од смрдениот лајпциг e вреднуван 60 милиона евра!!!

И сеа Икарди 60милиона?

Во нормални околности Ериксен вреди барем 60 милиони, а ние го земавме за 20. Зошто? Затоа што имаше 6 месеци до истек на договор, што секако не значи дека Ериксен не е квалитетен, него дека ситуацијата беше таква и искористивме да го земеме испод цена.

Слично е и за Икарди само кај него друго беше во прашање, жена и его. :)

Еве викаш Икарди бил бог за Вернер, ок не викам дека не е боље и слично, а од друга страна бараш Лаутаро да не се даде за испод 100 и кусур милиони на Барса. Контрадикторност? :) Што па Лаутаро има направено за да вреди 100 и кусур милиони?

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.245
Поени од реакции
13.170
Во нормални околности Ериксен вреди барем 60 милиони, а ние го земавме за 20. Зошто? Затоа што имаше 6 месеци до истек на договор, што секако не значи дека Ериксен не е квалитетен, него дека ситуацијата беше таква и искористивме да го земеме испод цена.

Слично е и за Икарди само кај него друго беше во прашање, жена и его. :)

Еве викаш Икарди бил бог за Вернер, ок не викам дека не е боље и слично, а од друга страна бараш Лаутаро да не се даде за испод 100 и кусур милиони на Барса. Контрадикторност? :) Што па Лаутаро има направено за да вреди 100 и кусур милиони?
Па реално навивач на тотенхем да прашаш исто ќе то каже - не ограби интер за ериксен :toe:
Лаутаро си има клаузула + Интер нејќе и немора да го продаде.
За фудбалските квалитети - да не праам муабет.
И него ако го омажат за 60 милиона + некое барсино ѓубре(фирпо-мирпо курсетресе...) ја ти и цел интерашки свет треба на првото дрво што ќе го видиме да се обесиме!
Без заебанција ти кажувам!

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967

И сеа Икарди 60милиона?

Се' додека не сфатиш дека секој трансфер не е ист, џабе е муабетот, само ќе се нервираш и ќе си бараш причина зошто еден играч е продаден за една сума а друг за друга :)

Член од
23 август 2010
Мислења
39.871
Поени од реакции
116.149
Па реално навивач на тотенхем да прашаш исто ќе то каже - не ограби интер за ериксен :toe:
И него ако го омажат за 60 милиона + некое барсино ѓубре(фирпо-мирпо курсетресе...) ја ти и цел интерашки свет треба на првото дрво што ќе го видиме да се обесиме!
Ја те сфаќам што сакаш да кажеш и се слагам со тебе дека Икарди вреди повеќе од 60 милиони. Но, еден трансфер со себе не ги носи само фудбалските квалитети, туку и низа други особини и други работи. Икарди за жал со себе носи еден цицлест створ кој му ја уназадува кариерата и воедно е негов агент.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.242
Поени од реакции
46.590
Ужасие од зделка...
Во време кога дембеле и кутињо некој ги плати по 150 милиони,ти да неможеш на икарди барем 80 да му земеш за мене е голем фејл!
Гомна да јаде марота за дилов!

dogovorot mislam bese na 70m evra i onaka, a za dembele i koutinjo i 300m moze nekoj da dade, ako saka da dade, za Ikardi nikoj ne sakase da dade mnogu, nemase tim na svetov sto bese spremen da ponudi mnogu i toa e toa. Ova bese maksimumot sto mozese da se izvadi za nego so ogled na problemite koi gi nosi so nego.
U normalni uslovi 100m ko od shala ke izvadea za nego, ko sto sea mozat za lautaro da izvadat poveke otkolku sto zemaa za Icardi, zaso barsa e ocigledno spremna da investira u nego, toa ne go pravi lautaro bolji od ikardi ama ete ima tim sto e spremen da dade mnogu za nego.

Sigurno inter ako se prasuvaa samo, ke zemea 120m da receme za icardi ili kolku i da mu bese klauzulata, mislam 110, taka nesto, ama koga nema nekoj spremen da dade tolku sto da mu pravat ? Da go cuvaat ? Nema logika toa, nikoj ne go saka u timot, eve i periodov koga se nategaa so psg ne se ubaci nekoj drug klub za da go kupi, a imase dobra sezona u francija.

U denesni uslovi koga trpi mnogu fudbalot dobro ke ni dojdat ovie pari, plus ako se prodadat i perisic i mario ( nema da ostane u lokomotiv ovoj ) i nad 100 ke inkasiraat.

Dilemata e za lautaro dali ke si ide ili ne, ako si odi se spekulira deka werner ke go zameni, sto u momentov e idealno scenario vo slucaj lautaro da otide vo barcelona. Najidealno e da ostane ama ako butka tamu transfer turi mu kur iako Ausilio kaza deka mora da mu se plati otkupnata od 111m evra, i toa vo dadeniot rok, prva polovina na juli, sto vo momentalnava situacija u fudbalov e mnogu tesko izvodlivo.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.652
Поени од реакции
59.636
Марио некако да им се ували на Фиорентина заедно со Гаљардини и да се земе Киеза.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.758
Поени од реакции
52.727
Никако не ги ограбија, тоа си е реална цена за играч со пола година договор... А Тотенхем сами си се довеле во таква ситуација, не ги доведе Интер.

Kajgana Shop

На врв Bottom