Предлози и свое видување на актуелните фотки на натпреварот!

• Креатор на темата Креатор на темата Toto.toto
  • Време на започнување Време на започнување
...па ако важи за рефлексијата за хотелот во Барса, зш да не би важело фотошоп и за ова, инаку тој дел од хотелот каде е постоечката рефлексија е цело цименто немет вода,така да не можи да имет рефлексија,таа е од другата страна на хотелот! :D

...па ако важи за рефлексијата за хотелот во Барса, зш да не би важело фотошоп и за ова, инаку тој дел од хотелот каде е постоечката рефлексија е цело цименто немет вода,така да не можи да имет рефлексија,таа е од другата страна на хотелот! :D
Постои шише вода кое ако го истуриш и со апаратот се симнеш доволно ниско го имаш истиот ефект. :)

ps. Нигде не е забрането фотошоп, сите слики се едитирани. Слободно праќај.

...и пак нема да биде таков пресек на рефлексија колку сакаш шишња вода истури...природна рефлексија се познава, малку брановидна, малку бледа...не е толку совршена и со строга линија на хоризонтот!;)

41x2LMdw3BL._AC_.jpg IMG_1433-2-01-01_copy_2808x3931.jpeg ULMA-Architectural-Hotel-Vela.jpg

...знаеме ма, ти ги лајкуваме, оти се потруди да ни објасниш,
инаку како инфо автор на првата фотка - Margit Hansen-Lanoue,
втората во конкурс на рефлексија со i*phone photos - Braided Brunett
третата меѓу девет најдобри креативни фотки „lens ball“ за 2020 - Simon Bond,
...итн :)

...знаеме ма, ти ги лајкуваме, оти се потруди да ни објасниш,
инаку како инфо автор на првата фотка - Margit Hansen-Lanoue,
втората во конкурс на рефлексија со i*phone photos - Braided Brunett
третата меѓу девет најдобри креативни фотки „lens ball“ за 2020 - Simon Bond,
...итн :)
Се сум тоа јас!!!! Да не биде дека цело време еден ист победува

Рефлексија викате ај една од мене: Инаку ова е во Норвешка по пат од Восс кон Берген ;) refleksija Vasstrondi - Copy.jpg

Сетики било пред Восс, меѓу Флам и Восс!

Си ја згрешил темата :) овде збориме за фотки, друга е темата за пријавување
Не се пријавувам јас никаде, видов рефлексија, ми текна дека пред две години паѓав у несвест од Норвешка! Затоа ја ставив сликата!

...па стави ја и во фото натпреварот.. не ќе ти падне пчеларникот! :D
Сликана е со мобилен, грев ми е таква убавина, со таква слика да ја преставувам. Ветувам ако одам таму пак(требаша годинава ама...), ќе одам со попрофесионален фотоапарат и ќе има што да ставам на фото натпревар :) Не ми се секирај ти за пчеларникот, стои добро :D
Стаено, да не ми ја јадеш душата ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom