Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Постои шише вода кое ако го истуриш и со апаратот се симнеш доволно ниско го имаш истиот ефект....па ако важи за рефлексијата за хотелот во Барса, зш да не би важело фотошоп и за ова, инаку тој дел од хотелот каде е постоечката рефлексија е цело цименто немет вода,така да не можи да имет рефлексија,таа е од другата страна на хотелот!![]()
Примерите ти ги лајкуемене ми го лајкувајте бе мојот пост, не се мои сликите!![]()
Се сум тоа јас!!!! Да не биде дека цело време еден ист победува...знаеме ма, ти ги лајкуваме, оти се потруди да ни објасниш,
инаку како инфо автор на првата фотка - Margit Hansen-Lanoue,
втората во конкурс на рефлексија со i*phone photos - Braided Brunett
третата меѓу девет најдобри креативни фотки „lens ball“ за 2020 - Simon Bond,
...итн![]()
Си ја згрешил тематаРефлексија викате ај една од мене: Инаку ова е во Норвешка по пат од Восс кон БергенПрегледај го приврзокот 252919
Сетики било пред Восс, меѓу Флам и Восс!
Не се пријавувам јас никаде, видов рефлексија, ми текна дека пред две години паѓав у несвест од Норвешка! Затоа ја ставив сликата!Си ја згрешил тематаовде збориме за фотки, друга е темата за пријавување
...па стави ја и во фото натпреварот.. не ќе ти падне пчеларникот!Не се пријавувам јас никаде, видов рефлексија, ми текна дека пред две години паѓав у несвест од Норвешка! Затоа ја ставив сликата!
Сликана е со мобилен, грев ми е таква убавина, со таква слика да ја преставувам. Ветувам ако одам таму пак(требаша годинава ама...), ќе одам со попрофесионален фотоапарат и ќе има што да ставам на фото натпревар...па стави ја и во фото натпреварот.. не ќе ти падне пчеларникот!![]()