Струмица

Член од
11 февруари 2009
Мислења
546
Поени од реакции
78
Атом-Ант ај молем ти се врати се една страна назад и види кој пита за смените,а кој го даде одговоро.Може?Па после пиши го тфа сега шо го напиша.
Jas pitah i on ne e nisto kriv saa ke sum prva god pa pitam kak so se smenite oti u gimnazijata gi nema istaknano i jas neznam so e tuka zeleno pa tava e normalno ka pocnuva skolskata god tava e povrzano so strumica i pogolemio del od lugeto na strumica so treba da go znaat.:toe::toe:

bama

† Револуционер †
Член од
1 февруари 2007
Мислења
2.040
Поени од реакции
362
се паметни човеци се зберале наташа атом ант и тн на там кажејте вии нешто ак нејкате да ги читате глупосте

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.731
Поени од реакции
11.596
се паметни човеци се зберале наташа атом ант и тн на там кажејте вии нешто ак нејкате да ги читате глупосте
И јас тва сум приметил бе, има ного шо изиграват тралалајки.
Има ного шо ги интересира за шкоолто, у колко саато, шо, как, дека...
Нели оти вии паметните га красате темата со вааште коментари за градо.. абе оди бе..

Как шо гледам тии шо се прават измачкани тука не се напишале нешто салам или да кажат шо има ново у градо и такви работи, само сољат памет на другите.

.!.

bama

† Револуционер †
Член од
1 февруари 2007
Мислења
2.040
Поени од реакции
362
И јас тва сум приметил бе, има ного шо изиграват тралалајки.
Има ного шо ги интересира за шкоолто, у колко саато, шо, как, дека...
Нели оти вии паметните га красате темата со вааште коментари за градо.. абе оди бе..

Как шо гледам тии шо се прават измачкани тука не се напишале нешто салам или да кажат шо има ново у градо и такви работи, само сољат памет на другите.

.!.

тка се*ат само сичко знаат они... ости ги градо украсии они...

СтрумичанецО

infinite harmonies...
Член од
21 март 2006
Мислења
506
Поени од реакции
46
е добро, оти напишах шо сум прочитал и известих тука баја народ шо беше заинтересиран и уназад 15 страни за тава се говоре, право се тресат зелени и бош маабете за шкоолто и за на баба гаштте. вии па толко шо сољате памет, демек немате скајп, мсн , групни конверзации, или не можате да си отворате една група "интересно и ново у Струмица" ем нема да замарате тука, ем нема да вее "гнас" да ја посетувате темата.

Член од
3 декември 2008
Мислења
816
Поени од реакции
22
Тка е !!!! ККажејте нешто па вие не критикувајте само!

V

Viktoranius

Гостин
Доста бе малолетници тишина, ајде од вторник на школо.:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.223
Поени од реакции
34.514
Темава излезе од контрола. Ако ја чита некој што не е од Струмица, нема баш да има позитивно мислење за жителите на овој град. Оправете се, знаете подобро. Од овој момент нема општа тема за Струмица, туку може да отварате посебни теми за некои настани и занимливости на пример...

:locked:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Отворена пак...
--- надополнето: 23 јули 2012 во 22:43 ---
Што е работата со пожарите, не гледам вести? :/

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Член од
12 декември 2007
Мислења
4.857
Поени од реакции
10.332
Пред да продолжиме со дискусија на темава, би ве замолил сите да не постирате офтопик мислења и да им задавате непотребни маки на модераторите па повторно да се затвори темава по незнам кој пат. Чет муабети по ПП и на профили, овде дискутирајте за поважни настани. Паметни луѓе сме ние, не давајте погрешна слика за себе, единствена тема е ова за град што беше затворена толку време.

Сега за нешто што се случи денес:

http://kanal5.com.mk/default.aspx?mId=37&egId=13&eventId=94295

Страшна работа, се надевам ќе се спасат потешко повредените и брзо ќе се опорават. Добро е што заврна па верувам дека пожарот е целосно изгаснат во моментов.

Ilumious, според тоа што слушнав а и видов на ТВ бил подметнат пожар на ридот над градот, но блиску до куќите. Секое лето се случува ова, некои луѓе се стварно надвор од умот. Мислам дека ова беше најсериозен пожар до сега, да не беше дождот и граѓаните доброволци лошо му се пишуваше на градов.

Еве и слика, добро се гледа колку е блиску до куќите.

Г

Грејвдигер

Гостин
Multivitamin имаше еден пред неколку години над „Ловен дом“ ако не се лажам... тој беше доста блиску симнат.

Инаку, овој денес пола рид или како што го викаме „баир“ го фати. Некаде од околу 12 саатот почнаа да идат пожарни нагоре, ама не ни подадов глава надвор да видам што се дешава се до 16.00 кога преку 10 пати поминаа од кај мене.

Ова е од тераса кај мене. Десно има уште од пожарот.

Имам и две видеа, но со слаб квалитет се. Ќе ги прикачам покасно. :)

Г

Грејвдигер

Гостин
Читам на интернет дека пак имало, но од кај мене ништо не се гледа (барем не од долу) или на задната страна е?

Страшна работа... двајца имаат изгореници над 90 посто од телото од 3 и 4ти степен, и уште еден со 50 посто изгореници. Едниот од овие тројца се бори за живот, почнале да му откажуваат виталните органи...:confused: Децата се во стабилна состојба.

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
14 повредени ,4 у скопје ,3ца критично со 80-90% изгореници . Читам на нет пак се реактивирал пожаро сабајле,пак се горе екипите. Првичните информации се оти човечки фактор бил причината.

Kajgana Shop

На врв Bottom