Одаме полечка .. ке пробаме тука прво как стоо ситуацијата после ке одаме понагоре. Ного пат ке ни се виде до браанта со точаци. Ако нек се губат нии ке си га напраме интересна.Абе се замарате со Тракајна, одејте на Браанта на уливо ден-два да видаш как се ваде а не на тракајна тии белавиците у раката ти се губат
и јас ке доом ке зееме една каса пива, Јоцо ке зема транзисторо јас ке зеем појачаалто и Дитка ке га закараме ке има шемаОдаме полечка .. ке пробаме тука прво как стоо ситуацијата после ке одаме понагоре. Ного пат ке ни се виде до браанта со точаци. Ако нек се губат нии ке си га напраме интересна.
обавезно ке седнаме утре право негдеАбе Енерџи, со точаци за 1 саат си на браанта, ама преку баиро да одаш одкај Св.Илија, брзо ке стигнаш повекето е долнина, само маката е до горе до Св. Илија ..
Али ај со среќа да фатате нешто барем за мезенце.
Има до 19:00 автобуси на секој час.Како тоа нема автобус за накај Скопје од Струмица после 11 часот попладне??:uvo:
Кога бев требаше да бидам на само 2 часа , а јас преседев до следното утро (во 6 часот наутро имаше автобус) за да можам да си дојдам дома...
Не ми е само тоа јасно:uvo:
Ништо ново нема.. Средношколците масовно излезани,да си го излижат газо од мермеро оти последните денове им се тии од распусто и гледам максимално да ги искористам.
True storyнекој ного брзо пораснал овај завршил средно.
:kesa:
Ејх саа ти за тебе ак си знааш немора да кажуваш за нас,од дек знааш шо мамка ке фрламе.Пазејте се саа од рибаарто , оти они најного лажат.Ак ловат сам по сам , по 3 кила ќе кажат фатиле , ак ловат двујцата и се инатат ќе си кажат оти по едначка фатиле:pos2::pos2искуство)
Ако мислаше пешки до браанта преку баиро (откај Св. Илија) да стигнаш за 1 саат јас ти давам рака. Само да трчаш нема да стигнаш за 1 саат а не па ако одаш и ако си одмараш малко по пато. Не е баш блискичко... Незнам как се викаше тава сеелто над вадоча, треба да се спушташ надоле и по главнио пат имаш да изодаш најмалко 1км... А за назад е друга приказна - уште потешка, другио ден ќе неможаш до продавницата да излезаш од шо ќе те болат нозите. А со точак ак се оде од главнио пат ного е опасно оти има ного сообраќај и ного брзо возат а нема дека да возаш понастрана, не е ного голем пато и може некој да те поткаче одзад. Арно си знаат они за Тркајна :wink:Абе Енерџи, со точаци за 1 саат си на браанта, ама преку баиро да одаш одкај Св.Илија, брзо ке стигнаш повекето е долнина, само маката е до горе до Св. Илија ..
Али ај со среќа да фатате нешто барем за мезенце.
Грешка ме свати.Ако мислаше пешки до браанта преку баиро (откај Св. Илија) да стигнаш за 1 саат јас ти давам рака. Само да трчаш нема да стигнаш за 1 саат а не па ако одаш и ако си одмараш малко по пато. Не е баш блискичко... Незнам как се викаше тава сеелто над вадоча, треба да се спушташ надоле и по главнио пат имаш да изодаш најмалко 1км... А за назад е друга приказна - уште потешка, другио ден ќе неможаш до продавницата да излезаш од шо ќе те болат нозите. А со точак ак се оде од главнио пат ного е опасно оти има ного сообраќај и ного брзо возат а нема дека да возаш понастрана, не е ного голем пато и може некој да те поткаче одзад. Арно си знаат они за Тркајна :wink: