Струмица

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.352
Поени од реакции
2.247
Абе се замарате со Тракајна, одејте на Браанта на уливо ден-два да видаш как се ваде а не на тракајна тии белавиците у раката ти се губат :)

• Ми се допаѓа
Reactions: wot

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Абе се замарате со Тракајна, одејте на Браанта на уливо ден-два да видаш как се ваде а не на тракајна тии белавиците у раката ти се губат :)
Одаме полечка .. ке пробаме тука прво как стоо ситуацијата после ке одаме понагоре. Ного пат ке ни се виде до браанта со точаци. Ако нек се губат нии ке си га напраме интересна.

Gh0$T

BanishedFromMyOwnWorld
Член од
4 октомври 2008
Мислења
271
Поени од реакции
19
Одаме полечка .. ке пробаме тука прво как стоо ситуацијата после ке одаме понагоре. Ного пат ке ни се виде до браанта со точаци. Ако нек се губат нии ке си га напраме интересна.
и јас ке доом ке зееме една каса пива, Јоцо ке зема транзисторо јас ке зеем појачаалто и Дитка ке га закараме ке има шема:vozbud:

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.683
Поени од реакции
34.186
Професионалци примате ли? : )))

Vetrence

Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Професионалци аматере сите се примани. Точаците спремајте и одаме ранкото.

Кој е за нек пише ке видам на профило пред да тргнаме.

Дух кажи на тимчето да спрема вјците јас ке зем трските ти житото земи. И одаме..ај поз.

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.352
Поени од реакции
2.247
Абе Енерџи, со точаци за 1 саат си на браанта, ама преку баиро да одаш одкај Св.Илија, брзо ке стигнаш повекето е долнина, само маката е до горе до Св. Илија ..
Али ај со среќа да фатате нешто барем за мезенце.

Gh0$T

BanishedFromMyOwnWorld
Член од
4 октомври 2008
Мислења
271
Поени од реакции
19
Абе Енерџи, со точаци за 1 саат си на браанта, ама преку баиро да одаш одкај Св.Илија, брзо ке стигнаш повекето е долнина, само маката е до горе до Св. Илија ..
обавезно ке седнаме утре право негде :vozbud:

Самара Морган

НЕ Е ВЕЌЕ ЧЛЕН НА КАЈГАНА
Член од
24 јуни 2009
Мислења
511
Поени од реакции
33
Како тоа нема автобус за накај Скопје од Струмица после 11 часот попладне??:uvo:
Кога бев требаше да бидам на само 2 часа , а јас преседев до следното утро (во 6 часот наутро имаше автобус) за да можам да си дојдам дома...
Не ми е само тоа јасно:uvo:

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Како тоа нема автобус за накај Скопје од Струмица после 11 часот попладне??:uvo:
Кога бев требаше да бидам на само 2 часа , а јас преседев до следното утро (во 6 часот наутро имаше автобус) за да можам да си дојдам дома...
Не ми е само тоа јасно:uvo:
Има до 19:00 автобуси на секој час.
А сабајле првиот е во 4 часот.:nesum:

AleksandarT

Reckless
Член од
16 ноември 2005
Мислења
180
Поени од реакции
9
Ништо ново нема.. Средношколците масовно излезани,да си го излижат газо од мермеро оти последните денове им се тии од распусто и гледам максимално да ги искористам. :)
некој ного брзо пораснал овај завршил средно.
:kesa:
True story :)

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Пазејте се саа од рибаарто , оти они најного лажат.Ак ловат сам по сам , по 3 кила ќе кажат фатиле , ак ловат двујцата и се инатат ќе си кажат оти по едначка фатиле:pos2::pos2:(искуство):pipi:

Vetrence

Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Пазејте се саа од рибаарто , оти они најного лажат.Ак ловат сам по сам , по 3 кила ќе кажат фатиле , ак ловат двујцата и се инатат ќе си кажат оти по едначка фатиле:pos2::pos2:(искуство):pipi:
Ејх саа ти за тебе ак си знааш немора да кажуваш за нас,од дек знааш шо мамка ке фрламе. :pos:

Иначе ништо од рибите заеба не времето. :toe:

KINDER

Манчестеристратор
Член од
28 јануари 2007
Мислења
2.434
Поени од реакции
45
со карбонска трска да ловате ка грме ...
најного риби ке фатате :)

Alien_sr

Ultimate Survivor!
Член од
14 мај 2007
Мислења
2.978
Поени од реакции
143
Ако мислаше пешки до браанта преку баиро (откај Св. Илија) да стигнаш за 1 саат јас ти давам рака. Само да трчаш нема да стигнаш за 1 саат а не па ако одаш и ако си одмараш малко по пато. Не е баш блискичко... Незнам как се викаше тава сеелто над вадоча, треба да се спушташ надоле и по главнио пат имаш да изодаш најмалко 1км... А за назад е друга приказна - уште потешка, другио ден ќе неможаш до продавницата да излезаш од шо ќе те болат нозите. А со точак ак се оде од главнио пат ного е опасно оти има ного сообраќај и ного брзо возат а нема дека да возаш понастрана, не е ного голем пато и може некој да те поткаче одзад. Арно си знаат они за Тркајна :wink:

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.352
Поени од реакции
2.247
Ако мислаше пешки до браанта преку баиро (откај Св. Илија) да стигнаш за 1 саат јас ти давам рака. Само да трчаш нема да стигнаш за 1 саат а не па ако одаш и ако си одмараш малко по пато. Не е баш блискичко... Незнам как се викаше тава сеелто над вадоча, треба да се спушташ надоле и по главнио пат имаш да изодаш најмалко 1км... А за назад е друга приказна - уште потешка, другио ден ќе неможаш до продавницата да излезаш од шо ќе те болат нозите. А со точак ак се оде од главнио пат ного е опасно оти има ного сообраќај и ного брзо возат а нема дека да возаш понастрана, не е ного голем пато и може некој да те поткаче одзад. Арно си знаат они за Тркајна :wink:
Грешка ме свати.
Преку Св.Илија, преку ловен дом по тај пат викам јас и после св.илија имаш тама песоклив пат дека шо нема живо пиле само некоо крава можаш да најдаш а со точок цепаш така долникна е малко, после тај пат од св.илија слеваш у Попчево па тама си одаш накај браната и стигнан си.
Саа знам оти еден другар коо бееме нии на браанта идаше со точак преку баиро за 1 саат беше тама, + тава на уливо слеваше.

Kajgana Shop

На врв Bottom