СДСМ vs ВМРО-ДПМНЕ

За кого би гласале на изборите

• СДСМ

• ВМРО-ДПМНЕ

• Друго

Резултатите може да се погледнат само после гласање.
Член од
15 февруари 2019
Мислења
1.064
Поени од реакции
4.095
За жал тоа се корисничките имиња, овие барем ги имаат хеширано пасвордите. Проблем е колку лесно им ги пробиваат базите (без разлика дали е ова од сега или од претходни пробивања, како што имаше спомнато некој по социјалниве мрежи). Ама добро, интересно е како zoranzaev е уште корисничкото име на главниот општински акаунт. Ништо чудно grujo123 уште да е главното корисничко име во влада.
Да моја грешка, сега приметив дека горе има легенда, мислев дека е хешот и под декодирано, како и да е и корисничко име zoranzaev е ретардирано што уште стои у 2020, тоа укажува колку к ги боли, а за базите би ме зачудило да неможат да ги пробиваат кога муртињо, и пред тоа грујо, им беа босови...

Член од
25 декември 2019
Мислења
1.914
Поени од реакции
2.955

Sto pravel ovoj...

пунтер

betfair trader
Член од
21 март 2011
Мислења
5.534
Поени од реакции
9.416

Sto pravel ovoj...
пиперки берел

Toma

Корона стронг
Член од
22 април 2014
Мислења
4.183
Поени од реакции
3.430
Btw, @Xfireубаво кажа. Вие шо бевте против промената, да си излезевте на референдумот и да си гласавте против. Тогаш работите ќе беа поинакви и ќе немаше ама баш никаква основа прашањето да оди во парламент (не дека имаше основа и со бојкот, но..)
Зар има уште будали што веруваат дека ако излегле на референдумот и гласале против, тој глас против ќе си останал против, еј АЛО 100 илјади гласови наполнија промена од ПРОТИВ во ЗА е најмал проблем, само ќе си имаа доволна излезност.
Ако нешто може да се предвиди е дека ВМРО ќе има најмногу гласови, Левица ќе земе некој пратеник, колку ќе зависи од излезноста и како ќе и бидат распоредени гласовите (теоретски можат волку да имат ама можат да имат одвај 1 пратеник,
СДССМ е јасно дека како одминува времето губи гласови, ако останатите успеат да ги стават изборите во септември, има да ја нема.

Незнам по која излезност ја правеле пресметката, веројатно по 60 и нешто проценти, јасно е ако е брзо ќе нема толкава излезност, и бројката на албанските партии е некај 240к плу оние кај СДССМ излегува дека ќе излезат сите на избори, плус дијаспората ќе и дојде за гласање што не верувам (затоа и овие не се согласуваат за брзи избори, неколку 10-ина илјади гласачи не е малку).

Незнам стварно големи бројки, за народ што е разочаран од сите,
и да предноста е на партиите против власта, З.З. незнам што може да понуди повеќе од тоа што го нудеше во 2016г, и Жмиц нема којзнае што да нуди, ама во секој случај ќе има поиздржани проекти.

Zaptija Stojkov

Комунист
Член од
23 февруари 2010
Мислења
3.179
Поени од реакции
2.858
Благодетите и еврата не познаваат граници партиски кој колку се офајди во овие 30 години... Тоа се вистински крвопијци на кој око не им трепери за Македонија...

патни.jpg

Член од
9 мај 2018
Мислења
1.628
Поени од реакции
2.168
Најсмешни ми се "проектите" на Мицко за инфраструктура. Кутрите во 10 години немаа направено колку сега што ветија во првите години. :icon_lol: Програмата на дпмне е комедија. Пишувале, пишувале ама не им текнало дали ќе можат да ги остварат ветувањата.

Zaptija Stojkov

Комунист
Член од
23 февруари 2010
Мислења
3.179
Поени од реакции
2.858
Најсмешни ми се "проектите" на Мицко за инфраструктура. Кутрите во 10 години немаа направено колку сега што ветија во првите години. :icon_lol: Програмата на дпмне е комедија. Пишувале, пишувале ама не им текнало дали ќе можат да ги остварат ветувањата.
А овие сегашниве за цели 3 години колку инфраструктура направија? 560 км тоа што се фалат ми гледа како напумпана бројка...

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.636
Поени од реакции
31.850
Вистина брат. Место да ветуваат бесплатно болничко лекување во сите земји од Европава, или 500 евра плата ко секој нормален човек, тие зеле со инфраструктура да се занимаваат.

Член од
11 јули 2008
Мислења
4.799
Поени од реакции
3.887
Оди бе легни си :tvg:

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.472
Поени од реакции
24.206
Јаоооо, воскресна копитото Латас и почна со пропагандните монолози. Се потсетив како се переше мозокот во минатото.
Tocno taka, se toa bese vo glavite na vmrovcite :facepalm:.
Tuku vekje koga go spomna, ne ja gledav cela emisija no fativ dovolno. Muabetot ispadna Tazi dupka ne e dupka sto bi rekle vasite brakja od drugata strana na granicata. Rusija buuuu strasni, Kina buuu strasni. Zapadot e toa e vekje toa, tie se tie dobrite. Si ja nauci Latas lekcijata deka ruski ili kineski ambasador ne mu moze nisto posebno no zapaden ambasador tuka ti e i obvinitel, sudija i izvrsitel.

Член од
12 март 2015
Мислења
1.569
Поени од реакции
3.215
Зоти Заев vs Грујо

538 илјади евра за тревата пред ГТЦ.
400 илјади за мерџанот.

То ти се тие проевропски вредности.

Овај го судат за мерцедес кој и самите го користат, во меѓувреме го пуштија да кидни надвор од мкд - ДОБРО ДЕ му организираа бегство, а земаат трава растат на сред плоштад па уште излегва онај градоначалникот вика ај да видам некој нека гради па што ќе го снајде...

кој знае кој и што изградил со овие 538 али то не е битно, битно избори да има.

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.437
Поени од реакции
30.930
travana na plostad e samo za stativa da i se stavi i da mavame fudbalce

Kajgana Shop

На врв Bottom