- Член од
- 16 октомври 2019
- Мислења
- 5
- Поени од реакции
- 1
Da li neko moze da mi kaze kako da proverim na koji datum mi je zakazano podizanje drzavljanstva? Hvala
A kako da proveris ili ti za kazal posrednikot ili to treba da si imas dokument koj za kazal zatebeDa li neko moze da mi kaze kako da proverim na koji datum mi je zakazano podizanje drzavljanstva? Hvala
по ова значи кај мене е се во ред чим ме ставиле на положително, а не на дополнителна? нада последна умире хахаОд совет по граѓанство при Министерство за правосудие, по ново од финална или се оди положително или советот не ја уважил молбата(отказ)нема повеќе дополнителна проверка.
Со среќа !!! Која година интервју си ?
БлагодарамСо среќа !!! Која година интервју си ?
Kolku vreme bese na finalna
Да споделиш со какви документи си?И ако си со потврда,предокот која година е роден?
Од 20.02.2020Kolku vreme bese na finalna
Со документи преку сестра. Потврда не однесов бидејќи прочитав дека треба тука откако бев ставен на финална. Посредникот ми се јави после промената милсам или пред промената дека требало. Настана целава ситуација со вирусов и ќе видиме. Сенадевам дека се ќе помине како треба за сите и ќе фатиме магла од тукаДа споделиш со какви документи си?И ако си со потврда,предокот која година е роден?
Bravos so sreka brat pomalku od tri meseci na polozitelno ajde zdravje pobrzo do ukazОд 20.02.2020
Автоматски споено мислење:
Со документи преку сестра. Потврда не однесов бидејќи прочитав дека треба тука откако бев ставен на финална. Посредникот ми се јави после промената милсам или пред промената дека требало. Настана целава ситуација со вирусов и ќе видиме. Сенадевам дека се ќе помине како треба за сите и ќе фатиме магла од тука
Deneska promena vo polozitelno intervju 04.10.2018 sofia
So kakvi dokumenti bevte?
кој број на преписка си ?
Karantin vo bg za sekoj sto doagja od stranstvo e 14 dena i trae do kraj majNekoj nekakvo info za podigajnevo na ukazi?mojs da podignis ne mojs? Dali rabotat? Ako si vo EU dali mozis da pojdis da go zemis? Dali ima karantini vo bg ?