Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

Долу во линкот ги имате сите информации поврзани со времетраењето и промените на вашите статуси.

• https://bugarskipasos.blogspot.com/p/statusi.html

Гласови: 4 50,0%
  • Благодарност до сите кои учествувале во креацијата на блогов.

Гласови: 4 50,0%
  • Инфо: Го копирате горенаведениот линк и го отварате со вашиот интернет пребарувач.

Гласови: 0 0,0%
  • За процедура за подигнување преку амбасада подолу линк ,или вратете се на страна 4553.

• forum.kajgana.com/threads/Бугарско-државјанство-процедура-и-потребна-документација.74574/page-4553

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Од совет по граѓанство при Министерство за правосудие, по ново од финална или се оди положително или советот не ја уважил молбата(отказ)нема повеќе дополнителна проверка.
Fala @palekrstic

До каде се стигнати со промена од задолжителна во финална?

Од совет по граѓанство при Министерство за правосудие, по ново од финална или се оди положително или советот не ја уважил молбата(отказ)нема повеќе дополнителна проверка.
Што правиме ние што сме на дополнителна, веќе не отпишаа ?

Јас и сопругот сме на дополнителна од април лани. Доставивме повторно документи пред рокот. Интервјуата ни беа на 11.01.2018. Ни останува да чекаме на промена наскоро. @Oldboy од кога си на дополнителна?

Dobar den...
Ako moze nekoj da mi pomogne ali ozbiljna i poštena osoba vo vrska so rabota i naođanje na smestaj negde na zapad.. Ako saka nekoj da mi pomogne koj e ozbiljan, iskren i posten neka mi pise u inbox i ke kontaktirame.Naravno i da pomine ovaa pandemija da vidime sto moze da se napravi po ova prasanje. Fala..

Koga ke pocnat so ukazi dali znaes @palekrstic
Можно е да има веќе од наредната недела објава на указ,зошто тогаш ќе поминат тие 2 недели од почеток на работата на советот,па останува да видиме.

Јас и сопругот сме на дополнителна од април лани. Доставивме повторно документи пред рокот. Интервјуата ни беа на 11.01.2018. Ни останува да чекаме на промена наскоро. @Oldboy од кога си на дополнителна?
Јас бев на интервју 09.01.2018 така да неколку дена пред вас , дополнителна не знам кога беше точно ама ми се смени статус во тек на месец март лани

Nekoj nekakvo info za podigajnevo na ukazi?mojs da podignis ne mojs? Dali rabotat? Ako si vo EU dali mozis da pojdis da go zemis? Dali ima karantini vo bg ?

@Dronskittt objavi posledna promena na forumot vo finalna инрвију Софија 07-01-2019. Dali nekoj drug ima promena vo finalna

Ke ve molam na koja strana bea prasanjata za intervju. Blagodaram !

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom