Ова беше пред нерешеното со Металург во Автокоманда и скоро сите се помиривме дека ќе ја изгубиме титулата, а од темната страна беа убедени дека веќе ја освоиле затоа што со победа во Автокоманда они ќе беа шампиони и дуелот на Кале немаше да има никакво значење. И прц, нерешеноSmejte se za patosiranjeto, ali taa utakmica bese mnogu bitna za titulata posle izvadenoto nereseno vo Avtokomanda.
Znaete kolku mi e merak sto se raspadnaa tie krimosite od Strumica... znaci kopitata edvaj cekaa da vlezat vo SEHA i da gi pojavat vo bilten i rusea rekordi.
Sent from my iPhone using Tapatalk
. После Вугринец, Мојсовски и не знам уште кој им се повредија зошто големиот стратег и промотор на македонски таленти ги играше по 60 минути и со Радовиш и Пролет и овие цркнаа и на Кале веќе немаше каде да бегаат, јасно беше дека титулата завршува кај нас, само чудо можеше да им ја донесе на нив, ко и на Турново тој ден на Градски.Сите ја спомнуваат таа утакмица на Кале, али според мене титулата ја извојуваа со нерешеното во Автокоманда, Кале беше само заверка на постигнатото таму.

.