- Член од
- 29 август 2008
- Мислења
- 5.689
- Поени од реакции
- 4.068
Eee dobro e bar vo nesto da sum vo pravo....haaa sala na moja smetka ....Jas sum vo kujka i toa cela dnevna sever so omaf od site strani samo 1zid istok.....uzas(pl****o da muse so**i na arhitektot...)idiot ....ama koj mislel 2001god.brzo pravi.....a bragucedot vo nova zgrada so 1 zid(nadvoresen) istok 66m2 so 2 klimi 3.5 Gree *bez vrati prezadovolen e...i sekogas e +24 ama stan .!...kaj nego cel stan kaj mene dnevnata samo 41m2. Toa e um za drug pat.!Па тоа е! Не за џабе има посебно увозници,посебно дистрибутери,посебно монтери,сервиси...
Не се глупи,си ги користат дупките во законот! Што фајде ти препорачуваат монтер,ако утре не му ја признаваат работата/грешката?! А и за монтерите е разговарано долго и широко на темава... пука среќа да налеташ на некој што си ја знае работата.
Дај веќе еднаш научете дека тие греачи и тракатанци никако не можат да и помогнат на климата да грее подобро или да дефростира помалку! Ако е проектирана да грее на -15 со снажен компресор,голем изменувач и солидна количина фреон,ќе грее и без никакви тракатанци.
А за второто си во право! Ти во куќа беше така? Епа и јас сум и знам како е. Лесно им е во станче од пет страни греено(па дури и фасади,пвц), па ќе кажуваат како клима ги стоплувала,па и малку им трошела...
На мука се јунаке познају
Автоматски споено мислење:
Ubav kazav sto vidov kaj komsijata 3prsti mraz so fen toplese industriski fen ,da ja odmrzni prelevase voda/mraz od sekade..!kaj mene toa vo januari nese sluci...normalno si istekuvase ...odnosno ne ninse sobirase mraz...Potpolno se slozuvam od А do Ш