ако е преку Глобал блу ондак би требало кај нас да можеш да си ги повратиш откако најпрво ке ги завериш на границаКако е со враќањето на данокот (tax free) во Србија?
Во Грција ти ги враќаат парите (и земаат нешто за нив) на фри шопот.
Во Бугарија ти стават само печат, а за парите треба да се враќаш во Софија за да си ги земеш.
Каде ти ги враќат парите во Србија?
Грците земаат 5-6 евра за нив..ако е преку Глобал блу ондак би требало кај нас да можеш да си ги повратиш откако најпрво ке ги завериш на граница
и не правете поврат на фри шоп зашто ве дерат
Sent from my iPhone using Tapatalk
а зашто кога за Глобал до 50е без провизија а од Премиер 2е?Грците земаат 5-6 евра за нив..
Не сум од Скопје.а зашто кога за Глобал до 50е без провизија а од Премиер 2е?
Дама не ли е ова?Сакам да знам како се викаа оваа игра на табла(ја имам играно)
Прегледај го приврзокот 250212
Според бугарската википедија ..да. Според србската не...Дама не ли е ова?
Сум го играл доста у средно.....и албански шах ама го заборавив како беше, со чкорчиња. Што знам, јас го знам како дама.Според бугарската википедија ..да. Според србската не...
Дама..како што јас зарбирам(checkers) треба да се игра на шаховска табла..
Ова го викаат 9 mens morris...има и варијатна 6 и 12 mens morris...
Me научи дедо ми починат..нека му е лесна земјата...Сум го играл доста у средно.....и албански шах ама го заборавив како беше, со чкорчиња. Што знам, јас го знам како дама.
Јас имав сличен модел што се ставаше во струја, ама немаше никаков ефект. Сеуште се движи по покривот ласица или нешто друго.
Ова вика е за инсекти и бубачки, за тоа и сакам да го земам.Јас имав сличен модел што се ставаше во струја, ама немаше никаков ефект. Сеуште се движи по покривот ласица или нешто друго.
Го користам веке втора година производов и навистина сум задоволна.Дали има некој вакво купено од топшоп и дали се ефикасни?
Фала!