- Член од
- 29 јуни 2014
- Мислења
- 26.205
- Поени од реакции
- 42.949
Ile ... ja tebe pola ne te razbiram sho sakash da kazesh evidentno... link od topol nemam videno.... a kazesh neshto ja sum 72,6% zbunet.....znaci od nikot na topla mi bese staveno h.t.p www facebok od mojot fejsbuk imashe i komentar od @BenDover koga napisav slobodno jas ne se krijam koj sum za edna nepolna minuta go izbrisaa ,taka da ako nekoj saka slobodno ke mu dadam i instagram JAS SUM JAS a koga kulturno prashav me narekoa deka haluciniram
ama toj ne bese vakov znam jas kakov beshe htp vo orginalna kopija ,ako nekoj saka neka kaze ke mu pratam sliki ili koj sum jas vo vistinska forma na copiran htp od fb bese... што ги заебаваш бе луѓево? линкот е„види се самог себе“, значи секој што ќе се логира со овој линк си ја добива сопствената ФБ страна![]()
Лицето сака да остане анонимно.znaci od nikot na topla mi bese staveno h.t.p www facebok od mojot fejsbuk imashe i komentar od @BenDover koga napisav slobodno jas ne se krijam koj sum za edna nepolna minuta go izbrisaa ,taka da ako nekoj saka slobodno ke mu dadam i instagram JAS SUM JAS a koga kulturno prashav me narekoa deka haluciniram
Автоматски споено мислење:
a koj ti go prati ?????
ako e stos zosto e otstranet ,zosto e kaznivo delo ????...значи вака, земете го линкот, ама немојте да се логирате на ФБ што покажува? ,, page not found,, Log into Facebook to view your profile. , е сега си мислиш уаооо да видам што линк е овој од ФБ и се логираш со твој ФБ и...ОП кога кликаш на овој линк се добива сопствен ФБ со понаков дизајн демек хакиран пронајден, ебаго... вакви штосови колку сакаш има на Нет!
Сите сакаат, слободно давај и да се заврши со тоа...znaci od nikot na topla mi bese staveno h.t.p www facebok od mojot fejsbuk imashe i komentar od @BenDover koga napisav slobodno jas ne se krijam koj sum za edna nepolna minuta go izbrisaa ,taka da ako nekoj saka slobodno ke mu dadam i instagram JAS SUM JAS a koga kulturno prashav me narekoa deka haluciniram
Kalimero nikogas ne kukal, nema ni da kuka pa ako treba i racete vo zar da mu gi stavat, samo kako sto napisav pisi vo licna poraka kje se zapoznaeme kako sto toa sum go storil so nekolku osobi pa dobile i sliki i fb i messinger ama najverojatno tie go sitkale na drugi koi sto nemale hrabrost da mi pisat vo lp i da se zapoznaat.....зарем не кукаше калимеро за анонимност и криење ствари???
Апат?Kalimero ustvari ne zamuabeti so ovaa fora...
Tuku Gurman e u pravo... da se vratime na temata.... interesni baburcinja...
Прегледај го приврзокот 250113
Прегледај го приврзокот 250114
Прегледај го приврзокот 250115
Kalimero, nikoj nejke tvoja slika, nitu pak barame od nekoj drug clen of forumov.Kalimero nikogas ne kukal, nema ni da kuka pa ako treba i racete vo zar da mu gi stavat, samo kako sto napisav pisi vo licna poraka kje se zapoznaeme kako sto toa sum go storil so nekolku osobi pa dobile i sliki i fb i messinger ama najverojatno tie go sitkale na drugi koi sto nemale hrabrost da mi pisat vo lp i da se zapoznaat.
sakas bilijard na dupki ili na cineti?