Kako da go otkacam?

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
8 јануари 2020
Мислења
806
Поени од реакции
2.020
znaci od nikot na topla mi bese staveno h.t.p www facebok od mojot fejsbuk imashe i komentar od @BenDover koga napisav slobodno jas ne se krijam koj sum za edna nepolna minuta go izbrisaa ,taka da ako nekoj saka slobodno ke mu dadam i instagram JAS SUM JAS a koga kulturno prashav me narekoa deka haluciniram
Ile ... ja tebe pola ne te razbiram sho sakash da kazesh evidentno... link od topol nemam videno.... a kazesh neshto ja sum 72,6% zbunet..... :toe:

kalimero456

Имам 100 проблеми а 1 ми е пари а пари немам 1312
Член од
7 ноември 2019
Мислења
3.504
Поени од реакции
3.727
... што ги заебаваш бе луѓево? линкот е„види се самог себе“, значи секој што ќе се логира со овој линк си ја добива сопствената ФБ страна :pos:
ama toj ne bese vakov znam jas kakov beshe htp vo orginalna kopija ,ako nekoj saka neka kaze ke mu pratam sliki ili koj sum jas vo vistinska forma na copiran htp od fb bese
Автоматски споено мислење:

da da definitivno i jas sum zbunet i haluciniram :aplauz:

Член од
7 септември 2016
Мислења
21.692
Поени од реакции
37.677
...значи вака, земете го линкот, ама немојте да се логирате на ФБ што покажува? ,, page not found,, Log into Facebook to view your profile. , е сега си мислиш уаооо да видам што линк е овој од ФБ и се логираш со твој ФБ и...ОП кога кликаш на овој линк се добива сопствен ФБ со понаков дизајн демек хакиран пронајден, ебаго... вакви штосови колку сакаш има на Нет!

Член од
28 август 2013
Мислења
4.488
Поени од реакции
13.707
znaci od nikot na topla mi bese staveno h.t.p www facebok od mojot fejsbuk imashe i komentar od @BenDover koga napisav slobodno jas ne se krijam koj sum za edna nepolna minuta go izbrisaa ,taka da ako nekoj saka slobodno ke mu dadam i instagram JAS SUM JAS a koga kulturno prashav me narekoa deka haluciniram

a koj ti go prati ?????
Лицето сака да остане анонимно.

kalimero456

Член од
7 ноември 2019
Мислења
3.504
Поени од реакции
3.727
...значи вака, земете го линкот, ама немојте да се логирате на ФБ што покажува? ,, page not found,, Log into Facebook to view your profile. , е сега си мислиш уаооо да видам што линк е овој од ФБ и се логираш со твој ФБ и...ОП кога кликаш на овој линк се добива сопствен ФБ со понаков дизајн демек хакиран пронајден, ебаго... вакви штосови колку сакаш има на Нет!
ako e stos zosto e otstranet ,zosto e kaznivo delo ????

Стев

Rockscourge Stevahn
Член од
19 декември 2019
Мислења
4.529
Поени од реакции
4.360
....зарем не кукаше калимеро за анонимност и криење ствари???

Член од
3 април 2020
Мислења
905
Поени од реакции
508
Сите сакаат, слободно давај и да се заврши со тоа...

kalimero456

Член од
7 ноември 2019
Мислења
3.504
Поени од реакции
3.727
haha very funny, znam sto vidov a zosto e otstraneto a ova stoi? Ako ne sum dovolno upaten barem znam sto e http na fb i ubavo rekov, ako nekoj saka da go znae mojot fb, instagram neka pise vo lp, znam na koi nickovi sum dal sliki i slobodno ne se krijam mozam da dadam na sekoj eden sto e ozbilen. Ama toa so go vidov bese vistinski link od mojot fb vo orginalna verzija i za nepolna edna minuta bese otstranet. Ako jas haluciniram zosto bese otstranet? Prasanje za milion dolari. Ima edna izreka ne kuni konja kojeg nisi jahala :pos:

Член од
16 декември 2012
Мислења
2.745
Поени од реакции
7.262
Некој ја еба темава, ама ајде...
Него, да се вратиме на топикот. Дена, фраерот, билиар, петли, банани, пиво, Кенеди...
Башка, Алдо Моро го убиле...

kalimero456

Член од
7 ноември 2019
Мислења
3.504
Поени од реакции
3.727
....зарем не кукаше калимеро за анонимност и криење ствари???
Kalimero nikogas ne kukal, nema ni da kuka pa ako treba i racete vo zar da mu gi stavat, samo kako sto napisav pisi vo licna poraka kje se zapoznaeme kako sto toa sum go storil so nekolku osobi pa dobile i sliki i fb i messinger ama najverojatno tie go sitkale na drugi koi sto nemale hrabrost da mi pisat vo lp i da se zapoznaat.

sakas bilijard na dupki ili na cineti?

Член од
3 мај 2019
Мислења
19.420
Поени од реакции
10.351
Kalimero nikogas ne kukal, nema ni da kuka pa ako treba i racete vo zar da mu gi stavat, samo kako sto napisav pisi vo licna poraka kje se zapoznaeme kako sto toa sum go storil so nekolku osobi pa dobile i sliki i fb i messinger ama najverojatno tie go sitkale na drugi koi sto nemale hrabrost da mi pisat vo lp i da se zapoznaat.

sakas bilijard na dupki ili na cineti?
Kalimero, nikoj nejke tvoja slika, nitu pak barame od nekoj drug clen of forumov.
Neznam zosto si tolku uporen, tvrdoglav I site ne remetis tuka!?
Znaci, sfati ubavo...NEJKEME DA VIDIME NISTO of tvojata privatnost, intima, familija, idr.

Член од
7 септември 2016
Мислења
21.692
Поени од реакции
37.677
Стев, сега отиднав во темата во Историја за Гоце Делчев каде пишувавме, а посебно ти... замисли скроз ја избришале и коментари и самата тема...све све...
зарем може да бидеме такви Стев, сопственото да го избришиме?? ...а какви коментари имаше ти... па па па секоја чест...мој херој! :cuc:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom