Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И мене истото ми се случува.Незнам што се слушува со Македонска Пошта или Пошта на на Северна Македонија како сакате имам околу 10тина нарачки од Ебај и Алиекспрес и нема абер веќе 2 месеци освен сметки поштар друго не носи. Веб страната на македонски пошти не работи а на тракингот на алиекспрес пишува дека 2 од нарачкие се пристигнати во Македонија уште при крај на Март?
Телефон не сум нарачувала ама куп чудни уреди до сега без проблем ми стасале. (од 50-150еур)Безбедно е да се нарача телефон од али или овие може да го здиплат за нив поштава па да ми речат нема стигнато?
Безбедно е да се нарача телефон од али или овие може да го здиплат за нив поштава па да ми речат нема стигнато?
И мене истото ми се случува.
За 2 пратки од почеток на април пишува дека се стигнати, а абер нема од нив.
Нема инфо на пошта.мк на нивната страна за следење пратки а на алиекспрес покажува дека е пристигнато во скопје на аеродром, а и чат пат сајтот на пошти мк не работи не се отвара воопшто.Не, нема податоци за пратките веќе месец дена.
[/QU
А за тие од јануари фебруариПознавам вработен во пошта, конкретно кај пратките е, ми кажа дека ќе се испраќале од среда натаму за нарачките од март и почетокот на април.
Зарем и толку стари пратки има? Јас последно во февруари добив пратка од Али.А за тие од јануари фебруари![]()
А бе тоа ти стигнало во Латвија, ама кога ќе ти стигне дома е друго прашање.Само што ми стаса известување од апликацијата на алиекспрес дека ми е пристигната пратка што е порачана на 4 ти мај ...
А имам 4 пратки од 15 ти март абер немаат .. не знам што да кажам . . ке видам дали утре ке ја донесе поштарот оваа пратка од 4 ти мај ... Пишува дека е пристигната преку Латвија ..