На шо да се палат бе струмичане, ти на шо се палаш?Ццц на кој се пале народо, на некој си Салемаем Исламовиќсртѕгс...
Селект тонат ли тонат. Уште Коста Бургов не се го викнале да пее.
Струмичане дек вее акло?!...
ногоо е бе 200 денаре јас со тии ке се опиим:haha:Ного пари се бе 200 денара и треба да се учукаш и шо...
со тие пари на фак ќе се напрааш лом...
ееее некни на фак додека седееме дојде тај шо свире у парко мале цркна не од смех
ееее деца вика нема кој да ме гледа јас ја сам сум ово оно
и тај другио вика еми ако не се фрлеше татко ти од терасата ќе имаше :pos2:
он у Селект оде само ка има стриптизерки:haha:дрве го тама на них:haha:На шо да се палат бе струмичане, ти на шо се палаш?
Тимче земи отепи се, ќе се преполове право проценто на кретенизам и идиотизам у Струмица.ногоо е бе 200 денаре јас со тии ке се опиим:haha:
он у Селект оде само ка има стриптизерки:haha:дрве го тама на них:haha:
ЈАс ак сум идиот и кретен ти шо си ?:haha:Тимче земи отепи се, ќе се преполове право проценто на кретенизам и идиотизам у Струмица.
Ја па знааш да се бранаш....... алал да тее:smir:Тимче земи отепи се, ќе се преполове право проценто на кретенизам и идиотизам у Струмица.
незнаа шо да кажа друго:haha: Туку па начукааме офтопик Струмикс па на мене ке пискаЈа па знааш да се бранаш....... алал да тее:smir:
Еј Billy Kid.незнаа шо да кажа друго:haha: Туку па начукааме офтопик Струмикс па на мене ке писка
Ти дојде паметот?? Тоа до воздухот е...P1:Љубим ви жене струмичани:back:
Ти гарантирам од Бургов да пее на стадионо ќе го напуне, тај народ за мајтап е изгорен.Уште Коста Бургов не се го викнале да пее.
Струмичане дек вее акло?!...
Ај оти си признаваш половина ќе ти се просте!ЈАс ак сум идиот и кретен ти шо си ?:haha: