Буразеру, не те е срам, не ме викаш! Нели глеаш дека си сакаат 4каЈас барам две женски за тројка.....давам чесен збор дека нема да ги изневерам
Дискреција загарантована!
Буразеру, не те е срам, не ме викаш! Нели глеаш дека си сакаат 4каЈас барам две женски за тројка.....давам чесен збор дека нема да ги изневерам
Со мушко у комбинација само пред кооперацијаБуразеру, не те е срам, не ме викаш! Нели глеаш дека си сакаат 4ка
Не е работа за неверство, дал ќе ги удостоиш еднакво дветеЈас барам две женски за тројка.....давам чесен збор дека нема да ги изневерам
Секако....мислев тоа се подразбира.Не е работа за неверство, дал ќе ги удостоиш еднакво двете
You never know, има жени бог ги дарил маста може да ти ја извадат, пази што посакувашСекако....мислев тоа се подразбира.
Да не бидеме толку негативни.....кај има воља има и начинYou never know, има жени бог ги дарил маста може да ти ја извадат, пази што посакуваш
Тројка значи = 2 девојки со 1 машкоКаква тројка?
Две со еден или двајца со една?
Па не е баш воз. Шинобус може да се речеТројка значи = 2 девојки со 1 машко
2 машки со 1 девојка го викаат = воз
jeli burazredu spavas danu a ludujes noci kad lagis da se ozenisПа не е баш воз. Шинобус може да се рече
Затоа викам едно е желба друго се можности, замисли да ги онадел двете еднаквоИмаше едн смешан муабет некој ми га кажа,вртело се по социјални мреже...
Некоја цура:
Дечко ми сакаше тројку,викам ај ке му гу испуну жељу.Најдесмо згодну цуру ама кд почнасмо дечко ми мене само ме цуна у образ и њума гу еба саат време
па и не е тоа тројкаИмаше едн смешан муабет некој ми га кажа,вртело се по социјални мреже...
Некоја цура:
Дечко ми сакаше тројку,викам ај ке му гу испуну жељу.Најдесмо згодну цуру ама кд почнасмо дечко ми мене само ме цуна у образ и њума гу еба саат време