Ejebajgasad!!!
Фукара
- Член од
- 4 септември 2017
- Мислења
- 677
- Поени од реакции
- 1.117
Си нагласил човекот до сите дами. Читај погоре. Ти изгледа веќе си ја испил ракијата пред време.ја ќе погодовував и само за ракија
не мора да е дама
Си нагласил човекот до сите дами. Читај погоре. Ти изгледа веќе си ја испил ракијата пред време.ја ќе погодовував и само за ракија
не мора да е дама
Да. сега само иам некој бел лозов ужас од Тиквеш и домашен вињакСи нагласил човекот до сите дами. Читај погоре. Ти изгледа веќе си ја испил ракијата пред време.
А од мезе што имаш? Да знам дали да доаѓам.Да. сега само иам некој бел ужас од Тиквеш и домашен вињак
ни вино, ни коњак, ни сливова неам
посно денесА од мезе што имаш. Да знам дали да доаѓам.
Немој да види дечко ти, нозе ке ми скрши, а уште ми ги требаат.Неправда
Не е толку лошНемој да види дечко ти, нозе ке ми скрши, а уште ми ги требаат.
Жал ми е, не е точниот одоговор.180 30
можда ќе помогнам на другите дами некако
Aлал да му е.Не е толку лош
За што?Жал ми е, не е точниот одоговор.
Автоматски споено мислење:
Aлал да му е.
Што не е лош.За што?
Де бе па ти за едне ноге си, не можеш да играш фудбал и онакој смо у карантин. Ако ти ги скрши ноге ја ќе ти купу патерице.Немој да види дечко ти, нозе ке ми скрши, а уште ми ги требаат.
Тоа е за твое добро, ќе имаш нозеШто не е лош.
Толку многу не, помалцеНе е толку лош
Џојстик за плејстејшнДе бе па ти за едне ноге си, не можеш да играш фудбал и онакој смо у карантин. Ако ти ги скрши ноге ја ќе ти купу патерице.
Не ми е до фудбал, него не ке можу да возу точак.Де бе па ти за едне ноге си, не можеш да играш фудбал и онакој смо у карантин. Ако ти ги скрши ноге ја ќе ти купу патерице.
Чувај си гиНе ми е до фудбал, него не ке можу да возу точак.
Ти ќе купиш џојстик, да не се турам ја на голем трошак. Поубаво да си ќуту и да не се мешам, куде не ми е место да не добију ја по главу.Џојстик за плејстејшн
Не требаше да кажуеш за точак . Слабу тачку ќе ти гу најде.Не ми е до фудбал, него не ке можу да возу точак.