Vespertine
The Ugly Duckling
- Член од
- 22 септември 2009
- Мислења
- 2.932
- Поени од реакции
- 3.387
машки фотографии колку сакаш во тема бодибилдинг. Женски бодибилдинг нема.
Ќе зеам со сила ќе ги пријавам, кога више ставиле таму, значи моѓе и тукамашки фотографии колку сакаш во тема бодибилдинг. Женски бодибилдинг нема.
ke te molam ako e za bodi bilding jas gi imam najdobte ptijateli bakic pozdrav do nego koj mu e kum urko a od niv ucese i falese bitolcanecot so vo edna emisija javno mu se zablagodari rekov bez bilderi anonimus sopstveno telo i toa taze ,zosto ako smenam slika ke vidite sto e definicija a sti masaЌе зеам со сила ќе ги пријавам, кога више ставиле таму, значи моѓе и тука
Песната на Right Said Fred - Im too sexy, е општо прифатена геј химна. Една од најгеј песните у историја.NEKE DA SI TOLKU STAR DA JA PAMTISH koga bese hit pred nea imashe qwin,wilic people so bace nemozes burazrece
mali nemoj da mi giglas burazerudu wilic people se prolangiraa ka gej kolku jas pamtam a ja gi gledav sekoja nedela i sport bili i meceto usko znam sto e intermeco ne mi plasiraj google news andestent na 43 g covek plis se izvunumam iskulirajПесната на Right Said Fred - Im too sexy, е општо прифатена геј химна. Една од најгеј песните у историја.
Не викам ја дека си ти геј, ако ја слушаш и ти се свиѓа, само викам дека целиот LGBT свет ја има како своја химна. Песна по која се препознаваат.
Еве и тејлор Свифт на таа основа ја преработи:
Taylor Swift used a gay anthem in her new song - and here's proof
We couldn't have imagined this in our wildest dreams.www.pinknews.co.uk
Песната на Right Said Fred - Im too sexy, е општо прифатена геј химна. Една од најгеј песните у историја.
Не викам ја дека си ти геј, ако ја слушаш и ти се свиѓа, само викам дека целиот LGBT свет ја има како своја химна. Песна по која се препознаваат.
Еве и тејлор Свифт на таа основа ја преработи:
Taylor Swift used a gay anthem in her new song - and here's proof
We couldn't have imagined this in our wildest dreams.www.pinknews.co.uk
Да повторам - Тоа уопште не значи дека си ти геј, ако ја слушаш.
eвe ja во 40 - World's Greatest Gay Anthems:
Im Too Sexy (Full Song) - Glitteratti Inc. - Download or Listen Free - JioSaavn
Listen to Im Too Sexy on the English music album 40 - World's Greatest Gay Anthems - The Only Gay Anthem Album You'll Ever Need ! by Glitteratti Inc., only on JioSaavn. Play online or download to listen offline free - in HD audio, only on JioSaavn.www.jiosaavn.com
zosto da se lutam samo daj MAROTONCITE GO TRECAAT POSLEDNIOT KRUGКаде и да е @kalimero456 ќе не реши сите Кајганџии на ваков начин како Павле. Се шегувам се надевам не се лутиш.
Прегледај го приврзокот 248499
Не сум геј, али овој има поголеми цицки од жена ми... а и од твоите
Да ми грицнеш од моите што толку ми ги мислишНе сум геј, али овој има поголеми цицки од жена ми... а и од твоите
I dont give a shit тетке about the foot shape.
Да не се лжеме кај твојте нема ни за лизнуење, фраеров носи два броја поголеми прслуци од тебеДа ми грицнеш од моите што толку ми ги мислиш
Не се р’чкај со цицињата на модераторотДа не се лжеме кај твојте нема ни за лизнуење, фраеров носи два броја поголеми прслуци од тебе
Не се ни цициња туку циценценцицењцињањњањаНе се р’чкај со цицињата на модераторот
Абе кажи две бубуљички и да завршиме работа хахахахаНе се ни цициња туку циценценцицењцињањњања