Предлози и свое видување на актуелните фотки на натпреварот!

коцка

Curiouser and curiouser!
Член од
12 јули 2005
Мислења
7.184
Поени од реакции
13.821
машки фотографии колку сакаш во тема бодибилдинг. Женски бодибилдинг нема.
Ќе зеам со сила ќе ги пријавам, кога више ставиле таму, значи моѓе и тука ;)

kalimero456

Имам 100 проблеми а 1 ми е пари а пари немам 1312
Член од
7 ноември 2019
Мислења
3.504
Поени од реакции
3.727
Ќе зеам со сила ќе ги пријавам, кога више ставиле таму, значи моѓе и тука ;)
ke te molam ako e za bodi bilding jas gi imam najdobte ptijateli bakic pozdrav do nego koj mu e kum urko a od niv ucese i falese bitolcanecot so vo edna emisija javno mu se zablagodari rekov bez bilderi anonimus sopstveno telo i toa taze ,zosto ako smenam slika ke vidite sto e definicija a sti masa

Член од
14 август 2006
Мислења
45.302
Поени од реакции
84.439
NEKE DA SI TOLKU STAR DA JA PAMTISH koga bese hit pred nea imashe qwin,wilic people so bace nemozes burazrece
Песната на Right Said Fred - Im too sexy, е општо прифатена геј химна. Една од најгеј песните у историја.

Не викам ја дека си ти геј, ако ја слушаш и ти се свиѓа, само викам дека целиот LGBT свет ја има како своја химна. Песна по која се препознаваат.
Еве и тејлор Свифт на таа основа ја преработи:

Да повторам - Тоа уопште не значи дека си ти геј, ако ја слушаш.

eвe ja во 40 - World's Greatest Gay Anthems:

kalimero456

Член од
7 ноември 2019
Мислења
3.504
Поени од реакции
3.727
Песната на Right Said Fred - Im too sexy, е општо прифатена геј химна. Една од најгеј песните у историја.

Не викам ја дека си ти геј, ако ја слушаш и ти се свиѓа, само викам дека целиот LGBT свет ја има како своја химна. Песна по која се препознаваат.
mali nemoj da mi giglas burazerudu wilic people se prolangiraa ka gej kolku jas pamtam a ja gi gledav sekoja nedela i sport bili i meceto usko znam sto e intermeco ne mi plasiraj google news andestent na 43 g covek plis se izvunumam iskuliraj

[/QUOTE]
mali nemoj da mi giglas burazerudu wilic people se prolangiraa ka gej kolku jas pamtam a ja gi gledav sekoja nedela i sport bili i meceto usko znam sto e intermeco ne mi plasiraj google news andestent na 43 g covek plis se izvunumam iskuliraj
Автоматски споено мислење:

Да повторам - Тоа уопште не значи дека си ти геј, ако ја слушаш.

eвe ja во 40 - World's Greatest Gay Anthems:

Последно уредено:

Ejebajgasad!!!

Фукара
Член од
4 септември 2017
Мислења
677
Поени од реакции
1.117
Каде и да е @kalimero456 ќе не реши сите Кајганџии на ваков начин како Павле. Се шегувам се надевам не се лутиш. :)

6HQqNXf.gif

А вака ја замислувам @коцка додека чека слика од некој Арамбаша.

tumblr_mqx9t4UUy71ran7b9o1_500.gif

Последно уредено:

kalimero456

Член од
7 ноември 2019
Мислења
3.504
Поени од реакции
3.727
za @bijons edno zapamti brat ti ne ie ostavi volk e vlk skarani sme zaradi osoba xxxxxxxxxxx ama znaj @bijons e srce kor ima tahihhhhardija za se se izvinuvan sto go imavme vo L.P GRESEV I JAS AMA GRESEHE I TI OD srce pesna
za mir

Каде и да е @kalimero456 ќе не реши сите Кајганџии на ваков начин како Павле. Се шегувам се надевам не се лутиш. :)

Прегледај го приврзокот 248499
zosto da se lutam samo daj MAROTONCITE GO TRECAAT POSLEDNIOT KRUG
FILM OD MOETO DETSTVO KADE TI E TUKA SCENATA SO FOTOGRAFOT T SI MONE NEMOZES MA EBIGASAD SE OISI ILI KAKO SAKAS TOA SUM GO POMINAL I DOZIVEAL KOGA KOGA PETAR KRALJ BESE NA 70 KLG SO MENE NEMOZES

@Ejebajgasad!!! BEZ NAVREDA TI SI ZA MENE PILE NE IDPILENO SAKASH DA diskutirame vo l,p sakas javno ti dete oseti go mirisot na barutot,vaginata ,a za y.u filmovi najde da se sa kome gibnes ako ven vem po slovenski, ili imash sta ispricavati sa mnom.dzesi bolan da mi pricu ispricas ili ti e podobro oks aj ne me zamaraj za tebe sun zimgnit frojt (y)

@Ejebajgasad!!! molimte so mene nemoj na tie temi

Последно уредено:
Член од
20 април 2014
Мислења
5.239
Поени од реакции
5.821
I dont give a shit тетке about the foot shape.
Иначе ја сакав цела нога да ја пуштам ама од подалечко мониторот стануваше бел. Така да ќе ја упропастеше композицијата.

Член од
6 август 2011
Мислења
682
Поени од реакции
1.065
Да ми грицнеш од моите што толку ми ги мислиш :love:
Да не се лжеме кај твојте нема ни за лизнуење, фраеров носи два броја поголеми прслуци од тебе :pos:

коцка

Curiouser and curiouser!
Член од
12 јули 2005
Мислења
7.184
Поени од реакции
13.821
Да не се лжеме кај твојте нема ни за лизнуење, фраеров носи два броја поголеми прслуци од тебе :pos:
Не се р’чкај со цицињата на модераторот ;)

Kajgana Shop

На врв Bottom