Предлози и свое видување на актуелните фотки на натпреварот!

Член од
8 јануари 2020
Мислења
806
Поени од реакции
2.020
@Violetova

Aко сакаш да кажеш дека само на нет може да го најдеш..... не си единствената со тој проблем... еве и @bijons мака мачи модел да најде... може треба да се отвори тема во огласи... би се пријавиле многу.... ќе може чак и да бирате... како шо и сакала природата....

Ejebajgasad!!!

Фукара
Член од
4 септември 2017
Мислења
677
Поени од реакции
1.117
Ете и дијагноза си добивме. А казнени поени односно опомени има ако си будала? Можеше и некоја потврда да добиеме. :Кезец:

Screenshot_1.png

Член од
3 март 2020
Мислења
2.413
Поени од реакции
5.066
@Violetova

Aко сакаш да кажеш дека само на нет може да го најдеш..... не си единствената со тој проблем... еве и @bijons мака мачи модел да најде... може треба да се отвори тема во огласи... би се пријавиле многу.... ќе може чак и да бирате... како шо и сакала природата....
Не сакам тоа да кажам, туку дека некои од фотките ми се видоа како професионални, па помислив дека се симнати од нет. :)
Ако ги убедам машките околу мене да позираат, ќе пратам слика :D

Член од
8 јануари 2020
Мислења
806
Поени од реакции
2.020
Не сакам тоа да кажам, туку дека некои од фотките ми се видоа како професионални, па помислив дека се симнати од нет. :)
Ако ги убедам машките околу мене да позираат, ќе пратам слика :D
Не знам дали свесно или несвесно сакаше да ни кажеш дека нема шанси некој овде да е професионалец....

:coffee:

коцка

Curiouser and curiouser!
Член од
12 јули 2005
Мислења
7.184
Поени од реакции
13.821
Најголема награда за @коцка е тоа што инбоксот и е полн со дик-пикс! :D
А јас разочарана, една само стигна и тоа со лупа да гледаш, поише скриено отколку отскриено :P

Ejebajgasad!!!

Фукара
Член од
4 септември 2017
Мислења
677
Поени од реакции
1.117
А јас разочарана, една само стигна и тоа со лупа да гледаш, поише скриено отколку отскриено :P

Па не сакаат да се шокирате премногу. После на бајачка ќе треба да ве носат. :toe:

kalimero456

Имам 100 проблеми а 1 ми е пари а пари немам 1312
Член од
7 ноември 2019
Мислења
3.504
Поени од реакции
3.727
mislam deka posle treba da ima potencijalni pobednici vo glasanje masko vs zensko zosto kako e trgnata rabotata zenskite izleguvaat pohrabri da si slikat,potenciran del od teloto OD MENE GOLEMO BRAVO ZA ZENITE , za maskite uaaaaaaaaaaa imajte hrabros dali bile prsti,brada ovde trebase da vristi od sliki ,zarem tolku e sramno i negledam pricina za anonimna slika na maska brada race, noze grb,prsti daj nemojte ova e svarno pozdravuvanje na zenskata a kukavicluk na maskata polovost @коцка лејди мислам дека сум во право немој да го бришеш мислењето во знак на анонимните нехрабри мускарци ,АКО СО НЕПОСТИРАНЈЕ СЕ ИЗВЛЕКУВААТ ПА ДА ГИ НАРЕЦЕМЕ МУСКАРЦИ ИЛИ ?????:D

Ejebajgasad!!!

Фукара
Член од
4 септември 2017
Мислења
677
Поени од реакции
1.117
Ја се плашам да не ослепи некоја :LOL:
Полесно е да најдеш добар офтамолог отколку бајачка. Вака дури може ќе поминат со капки за очи само. Па ќе внимаваат друг пат каде гледаат. :Кезец:

Kajgana Shop

На врв Bottom