коцка
Curiouser and curiouser!
- Член од
- 12 јули 2005
- Мислења
- 7.184
- Поени од реакции
- 13.821
Те чекамОК, разбрав
Те чекамОК, разбрав
Не сакам тоа да кажам, туку дека некои од фотките ми се видоа како професионални, па помислив дека се симнати од нет.@Violetova
Aко сакаш да кажеш дека само на нет може да го најдеш..... не си единствената со тој проблем... еве и @bijons мака мачи модел да најде... може треба да се отвори тема во огласи... би се пријавиле многу.... ќе може чак и да бирате... како шо и сакала природата....
Не знам дали свесно или несвесно сакаше да ни кажеш дека нема шанси некој овде да е професионалец....Не сакам тоа да кажам, туку дека некои од фотките ми се видоа како професионални, па помислив дека се симнати од нет.
Ако ги убедам машките околу мене да позираат, ќе пратам слика
Изгледа несвесно?Не знам дали свесно или несвесно сакаше да ни кажеш дека нема шанси некој овде да е професионалец....
А јас разочарана, една само стигна и тоа со лупа да гледаш, поише скриено отколку отскриено
Ја се плашам да не ослепи некојаПа не сакаат да се шокирате премногу. После на бајачка ќе треба да ве носат.
написи строго со маска за заваруванје ептен зрацамЈа се плашам да не ослепи некоја
Полесно е да најдеш добар офтамолог отколку бајачка. Вака дури може ќе поминат со капки за очи само. Па ќе внимаваат друг пат каде гледаат.Ја се плашам да не ослепи некоја