коцка
Curiouser and curiouser!
- Член од
- 12 јули 2005
- Мислења
- 7.184
- Поени од реакции
- 13.821
Сигурно ти останало од лани некое за сончање, зошто го криеш?Зејтин сега не се наоѓа така лесно, да не зборам за друго....криза
Сигурно ти останало од лани некое за сончање, зошто го криеш?Зејтин сега не се наоѓа така лесно, да не зборам за друго....криза
Останува славата.....not too bad.Награда за овој натпревар нема да има, затоа што се покажа како недоволно стимулирачка за претходниот натпревар. @коцка, ти пиши ми ПП дали сакаш статив за телефон или кит ленс
Експоужр.. ееее колку кариери вака почнале....Останува славата.....not too bad.
Кој би рекол дека на кајгана некој модел ќе се сториЕкспоужр.. ееее колку кариери вака почнале....
Така оди тоа... а можда и глумец... прво за реклама те викаат..... за Кајгана банер пример.... па маркетинг директорица од некоја фирма те забележува.... па..... да скратам... на крај ти се јавуваат од продукцијата на Роко.....Кој би рекол дека на кајгана некој модел ќе се стори
Фак ми ајм фејмс ќе биде после.....брате, планиравме ние жиголо-бизнис...види до кај ја догуравме. Што ти значи позитивен став и фокус на одредена стварТака оди тоа... а можда и глумец... прво за реклама те викаат..... за Кајгана банер пример.... па маркетинг директорица од некоја фирма те забележува.... па..... да скратам... на крај ти се јавуваат од продукцијата на Роко.....
Заеби жиголо бизнис појди по стапките на Карло Бос, само немој и тебе како него да те депортираат од Италија.Фак ми ајм фејмс ќе биде после.....брате, планиравме ние жиголо-бизнис...види до кај ја догуравме. Што ти значи позитивен став и фокус на одредена ствар
Не ми се убави плочките у ВЦ, а и немам вакво големо огледало.
Ако се нафати некоја серозно би размислил еден канал на порнхаб да отворам....без фаци, мислам дека ќе се вади за лебЗаеби жиголо бизнис појди по стапките на Карло Бос, само немој и тебе како него да те депортираат од Италија.
На секој фото натпревар ставаш слика која си ја сликала ти. Е сега ако имаш дома фраер и го сликаш, прати и ПП на госпожа @коцка.Ама не разбрав, фраериве треба ние да ги сликнеме или од нет да симнеме фраер?
на натпреварите се учествува со лична фотографија, значи ти треба да фотнеш фраер, преку мене анонимно да го пријавиш и членките тука да го манијачатАма не разбрав, фраериве треба ние да ги сликнеме или од нет да симнеме фраер?
ОК, разбравна натпреварите се учествува со лична фотографија, значи ти треба да фотнеш фраер, преку мене анонимно да го пријавиш и членките тука да го манијачат