Предлози и свое видување на актуелните фотки на натпреварот!

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.221
Поени од реакции
34.504
Награда за овој натпревар нема да има, затоа што се покажа како недоволно стимулирачка за претходниот натпревар. @коцка, ти пиши ми ПП дали сакаш статив за телефон или кит ленс :P

Bodhidharma

Член од
17 септември 2011
Мислења
10.783
Поени од реакции
15.399
Награда за овој натпревар нема да има, затоа што се покажа како недоволно стимулирачка за претходниот натпревар. @коцка, ти пиши ми ПП дали сакаш статив за телефон или кит ленс :P
Останува славата.....not too bad. :cool:

Член од
8 јануари 2020
Мислења
806
Поени од реакции
2.020
Кој би рекол дека на кајгана некој модел ќе се стори :cool:
Така оди тоа... а можда и глумец... прво за реклама те викаат..... за Кајгана банер пример.... па маркетинг директорица од некоја фирма те забележува.... па..... да скратам... на крај ти се јавуваат од продукцијата на Роко.....

Bodhidharma

Член од
17 септември 2011
Мислења
10.783
Поени од реакции
15.399
Така оди тоа... а можда и глумец... прво за реклама те викаат..... за Кајгана банер пример.... па маркетинг директорица од некоја фирма те забележува.... па..... да скратам... на крај ти се јавуваат од продукцијата на Роко.....
Фак ми ајм фејмс ќе биде после.....брате, планиравме ние жиголо-бизнис...види до кај ја догуравме. Што ти значи позитивен став и фокус на одредена ствар :D

Partizanen banditen

Психијатриски случај
Член од
24 август 2016
Мислења
5.885
Поени од реакции
17.724
Имате (не)среќа што немам кај да го сликам задникот. Инаку со тоа ке се пријавев!
Автоматски споено мислење:

Фак ми ајм фејмс ќе биде после.....брате, планиравме ние жиголо-бизнис...види до кај ја догуравме. Што ти значи позитивен став и фокус на одредена ствар :D
Заеби жиголо бизнис појди по стапките на Карло Бос, само немој и тебе како него да те депортираат од Италија. :pos:

Член од
8 јануари 2020
Мислења
806
Поени од реакции
2.020
Имате (не)среќа што немам кај да го сликам задникот. Инаку со тоа ке се пријавев!
Автоматски споено мислење:

Заеби жиголо бизнис појди по стапките на Карло Бос, само немој и тебе како него да те депортираат од Италија. :pos:
Ич не ти текнува значи....

fb2a74efac8a5b27eacc45e3668c4d89.jpg

Мењај фотката додека не е касно!

Partizanen banditen

Психијатриски случај
Член од
24 август 2016
Мислења
5.885
Поени од реакции
17.724

Bodhidharma

Член од
17 септември 2011
Мислења
10.783
Поени од реакции
15.399
Ако се нафати некоја серозно би размислил еден канал на порнхаб да отворам....без фаци, мислам дека ќе се вади за леб :D

Член од
3 март 2020
Мислења
2.413
Поени од реакции
5.066
Ама не разбрав, фраериве треба ние да ги сликнеме или од нет да симнеме фраер?

Partizanen banditen

Психијатриски случај
Член од
24 август 2016
Мислења
5.885
Поени од реакции
17.724
На секој фото натпревар ставаш слика која си ја сликала ти. Е сега ако имаш дома фраер и го сликаш, прати и ПП на госпожа @коцка.

коцка

Curiouser and curiouser!
Член од
12 јули 2005
Мислења
7.184
Поени од реакции
13.821
на натпреварите се учествува со лична фотографија, значи ти треба да фотнеш фраер, преку мене анонимно да го пријавиш и членките тука да го манијачат

Член од
3 март 2020
Мислења
2.413
Поени од реакции
5.066
на натпреварите се учествува со лична фотографија, значи ти треба да фотнеш фраер, преку мене анонимно да го пријавиш и членките тука да го манијачат
ОК, разбрав :)

Kajgana Shop

На врв Bottom