Предлози и свое видување на актуелните фотки на натпреварот!

• Креатор на темата Креатор на темата Toto.toto
  • Време на започнување Време на започнување
Зејтин сега не се наоѓа така лесно, да не зборам за друго....криза :ROFLMAO:
Сигурно ти останало од лани некое за сончање, зошто го криеш?

Награда за овој натпревар нема да има, затоа што се покажа како недоволно стимулирачка за претходниот натпревар. @коцка, ти пиши ми ПП дали сакаш статив за телефон или кит ленс :P

Награда за овој натпревар нема да има, затоа што се покажа како недоволно стимулирачка за претходниот натпревар. @коцка, ти пиши ми ПП дали сакаш статив за телефон или кит ленс :P
Останува славата.....not too bad. :cool:

Кој би рекол дека на кајгана некој модел ќе се стори :cool:
Така оди тоа... а можда и глумец... прво за реклама те викаат..... за Кајгана банер пример.... па маркетинг директорица од некоја фирма те забележува.... па..... да скратам... на крај ти се јавуваат од продукцијата на Роко.....

Така оди тоа... а можда и глумец... прво за реклама те викаат..... за Кајгана банер пример.... па маркетинг директорица од некоја фирма те забележува.... па..... да скратам... на крај ти се јавуваат од продукцијата на Роко.....
Фак ми ајм фејмс ќе биде после.....брате, планиравме ние жиголо-бизнис...види до кај ја догуравме. Што ти значи позитивен став и фокус на одредена ствар :D

Имате (не)среќа што немам кај да го сликам задникот. Инаку со тоа ке се пријавев!
Автоматски споено мислење:

Фак ми ајм фејмс ќе биде после.....брате, планиравме ние жиголо-бизнис...види до кај ја догуравме. Што ти значи позитивен став и фокус на одредена ствар :D

Заеби жиголо бизнис појди по стапките на Карло Бос, само немој и тебе како него да те депортираат од Италија. :pos:

Имате (не)среќа што немам кај да го сликам задникот. Инаку со тоа ке се пријавев!
Автоматски споено мислење:

Заеби жиголо бизнис појди по стапките на Карло Бос, само немој и тебе како него да те депортираат од Италија. :pos:
Ич не ти текнува значи....

fb2a74efac8a5b27eacc45e3668c4d89.jpg

Мењај фотката додека не е касно!

Ако се нафати некоја серозно би размислил еден канал на порнхаб да отворам....без фаци, мислам дека ќе се вади за леб :D

Ама не разбрав, фраериве треба ние да ги сликнеме или од нет да симнеме фраер?

На секој фото натпревар ставаш слика која си ја сликала ти. Е сега ако имаш дома фраер и го сликаш, прати и ПП на госпожа @коцка.

на натпреварите се учествува со лична фотографија, значи ти треба да фотнеш фраер, преку мене анонимно да го пријавиш и членките тука да го манијачат

на натпреварите се учествува со лична фотографија, значи ти треба да фотнеш фраер, преку мене анонимно да го пријавиш и членките тука да го манијачат
ОК, разбрав :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom