Струмица

Акаша

Hydra
Член од
28 мај 2006
Мислења
1.684
Поени од реакции
128
Може еден стриптиз на камера веќе ка се понуди:pipi:

Член од
11 февруари 2009
Мислења
546
Поени од реакции
78
Ke ima li karti utre u sojuzo be gledam deneska u Skopje imalo tepacki coveci letale na site strani aj mos od tuka ke izvadame :toe:

Член од
3 декември 2008
Мислења
816
Поени од реакции
22
Ke ima li karti utre u sojuzo be gledam deneska u Skopje imalo tepacki coveci letale na site strani aj mos od tuka ke izvadame :toe:
друже се е продадено :)) нема нови карти,туку старите карти ќе ги вратат и ќе бидат нумерирани за да не стане хаос...

Член од
11 февруари 2009
Мислења
546
Поени од реакции
78
друже се е продадено :)) нема нови карти,туку старите карти ќе ги вратат и ќе бидат нумерирани за да не стане хаос...
Pa ono i taka e haus ama ja vikaah mos ke naam karta da si zemam abe mafija so sakas tuka nikojpat e namalo nesto ubavo da se napraa i nema ni da ima a tava so go napravii so fudbalo so se tolko lakomi za pari treba nikoj da ne im ode pa togaj ke se izedat od maka samo paarte im se u ak'lo taj Gruevski vikat gi zemal site kari pustil coveci da gi preprodavat i psole sakas drzava:nenene::nenene::nenene::nenene::nenene:

koleee

Убер Македонче
Член од
6 јули 2008
Мислења
643
Поени од реакции
42
Јас некни у петоко ка излезех од пепи ојдех у парко и заспал сум на една клупа :pos:заледих се и ојдех си дома:pos:Ако е имало чувар и у полицијата ке се ме однеселе:pos:
:pos2::pos2::pos2: Tи си најлуд чоевече хахаха

V

Viktoranius

Гостин
Ајдеееееееее Грујо и за картите е крив :pos2::pos2::pos2::pos2:

Глупи комунисти.:bip::bip:

Член од
11 февруари 2009
Мислења
546
Поени од реакции
78
Ајдеееееееее Грујо и за картите е крив :pos2::pos2::pos2::pos2:

Глупи комунисти.:bip::bip:
Branejte go vii ke vi dade cic*a ne sum za nikoj be covek so meee gale za komonisti neznam so samo ti kazuvam so mi kazaa covecte oti imalo nis stabove firmi takvi raboti ne mee gaale dali ke gi zema Grujo ili Branko vazno tav se e mafija i tuka nikojpat ke nema fudbal ili dr ubavi rab.

AtoM-AnT

Dexter
Член од
3 септември 2008
Мислења
4.530
Поени од реакции
583
Може еден стриптиз на камера веќе ка се понуди:pipi:
Не кажа кој беше стриптизеро сношти или само така галама дигат сите?

Јас некни у петоко ка излезех од пепи ојдех у парко и заспал сум на една клупа :pos:заледих се и ојдех си дома:pos:Ако е имало чувар и у полицијата ке се ме однеселе:pos:
Как може некој заледен кути тебе да се заледе? :nenene:

sickjoce

Ненормален
Член од
30 јуни 2007
Мислења
1.233
Поени од реакции
338
Кабелнетци денеска на сите ви е срање нетот?

AtoM-AnT

Dexter
Член од
3 септември 2008
Мислења
4.530
Поени од реакции
583
Ме интересира дали Кабел Нет поднови нешто, нели ќе уведуваа дигитална технологија?

sickjoce

Ненормален
Член од
30 јуни 2007
Мислења
1.233
Поени од реакции
338
Одам speedtest od 0.6MB do 0.8 шо е финтата...

Kajgana Shop

На врв Bottom